Απομακρύνθηκε, αλλά δεν σώθηκε…

Η νίκη επί του Δούκα απομάκρυνε για τον Αίολο τον κίνδυνο να μπλέξει σε περιπέτειες, αφού πλέον βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, με μόλις πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει ότι η ομάδα των Τρικάλων μπορεί να χαλαρώσει, καθώς στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές δεν έχει ούτε ένα… χαλαρό παιχνίδι. Βλέπετε, την ερχόμενη Κυριακή παίζει στο Πέραμα, εν συνεχεία υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (που «καίγεται» για νίκη) και ακολουθούν ο ΟΦΗ (εκτός έδρας), η Δόξα Λευκάδας εντός έδρας (που κυνηγάει την 3η θέση) και το Αιγάλεω εκτός έδρας, το οποίο πιθανότατα θα παίζει την παραμονή του σε εκείνο το παιχνίδι!

Ο Γρηγόρης Γιασάρης ελπίζει την ερχόμενη Κυριακή να έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Λεπενιώτη, τον μέχρι πρότινος 6ος σκόρερ της Β’ Εθνικής, που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί κόντρα στον Δούκα λόγω τραυματισμού (θλάση). Αυτόν που δεν πρόκειται να υπολογίζει από εδώ και πέρα ο προπονητής του Αιόλου είναι ο Κώστας Σαριμπαλίδης, ο οποίος την Τρίτη παρουσιάζεται για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.