Αποστολη αυτοκτονιας για τον Παναθηναϊκό “λέει” στο BETroom η Defencebet

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Η αγωνιστική δράση στην Euroleague Basketball δεν σταματάει ποτέ. Μπροστά μας έχουμε πλέον την 20η αγωνιστική που μας κεντρίσει το ενδιαφέρον από στοιχηματικής πλευράς.

Πάμε να δούμε τις καλύτερες μας επιλογές αναλυτικά:

ΦΕΝΕΡ-ΓΑΛΑΤΑ 26/1 19.45

Βρίσκει επιτέλους ρυθμό και ανεβάζει στροφές η Φενερ. Απέναντι της η Γαλατά που δεν ταξίδεψε και είναι ξεκούραστη. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση , ενώ η έχθρα των δύο ομαδων εείναι δεδομένη. Φυσικά το φαβορί οι γηπεδούχοι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πλέον και οι δύο έχουν υψηλά σκορ , τρέχουν , σκοράρουν. Το over στους 160.5 είναι σίγουρα μια καλή επιλογή.

ΕΡΥΘΡΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 26/1 20.00

Μάλιστα. Η ομάδα που μας έστειλε στο κουβά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Τι να γράψω τώρα? Στην έδρα των Σέρβων δεν περνά κανείς!! Είναι ανεβασμένοι και το κλίμα θα είναι εχθρικό. Από την άλλη πως μπορώ να ποντάρω σε ομάδα που εκτός έχει 2 νίκες και 7 ήττες?? Ακόμα και οι νίκες ήταν στο πρώτο παιχνίδι του Πασκουάλ (νίκη με 1 πόντο) , και μέσα στο Μιλάνο που έχει σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ. Σε σοβαρές έδρες δεν έχει καταφέρει τίποτα! Και τώρα παίζει μέσα στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης… Αν πάρει διπλό θα είναι μεγάλη μαγκιά. Εγώ θα ποντάρω όμως με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν…Άσος ξερός!!

ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΥΝΙΚΣ 26/1 21.05

Διασύρθηκε η Μακαμπι με την Γαλατά. Τέτοιες ήττες πληγώνουν τον εγωισμό μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Δεν ξέρω εάν θα μπορέσει να συνέλθει . Εγώ θα την στηρίξω γιατί ο αντίπαλος δεν είναι κανένα φόβητρο. Επίσης το οβερ μ αρέσει αφού και οι δύο ομάδες το έχουν, το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά και ίσως δούμε σκορ κ θέαμα.

ΤΣΣΚΑ-ΕΦΕΣ 27/1 19.00

Ακόμα μια ήττα για τους Ρώσους. Υποδέχονται τους Τούρκους που έκαναν μια σημαντική νίκη! Τώρα βέβαια τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Είμαι θετικός για την κάλυψη του χάντικαπ άλλα μια άλλη επιλογή μ αρέσει ακόμα περισσότερο. Είναι το όβερ 91.5(1.70) της ΤΣΣΚΑ. Έρχεται από ήττα, θα θέλει να ξεσπάσει και παίζει απέναντι σε μια από τις χειρότερες άμυνες. Ε , πιστεύω ότι είναι ευκαιρία να φτάσει την 100αρα. Με λίγο ίσως ρίσκο μπορούμε να ανεβάσουμε το line και να έχουμε μια υψηλότερη απόδοση.

ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 27/1 19.45

Εδώ θα κρατήσω μόνο τον άσο ξερό. Μου φτάνει αφού πολύ δύσκολα βλέπω να σπάει.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τον δικό μας τρόπο στοιχηματισμού στο Defencebet.com