Αποστολόπουλος: «Το έναυσμα για σερί θετικών αποτελεσμάτων»

niki-agrinio19_0Αυθημερόν θα ταξιδέψει στη Μεσσήνη η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο την τοπική ομάδα, στο πρώτο ματς για το 2014. Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για την αυριανή αναμέτρηση, έκανε λόγο για έλεγχο του ρυθμού, κάτι που είναι λογικό να έχει χαθεί γενικότερα στην ομάδα, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος.

«Καταρχάς να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά πάνω απ’ όλα με Υγεία! Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση με την Μεσσήνη. Δουλέψαμε πολύ αναλυτικά όλες αυτές τις ημέρες πάνω στον αυριανό μας αντίπαλο, ο κόουτς έχει φτιάξει το πλάνο πάνω στο οποίο θα στηριχτούμε για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα “ατού” της Μεσσήνης. Σκοπός μας είναι να επιβάλλουμε το ρυθμό μας προκειμένου να φύγουμε με το σημαντικό διπλό από την όμορφη πόλη της Μεσσηνίας» τόνισε ο έμπειρος άσος της Νίκης.

«Το άσχημο για εμάς είναι ότι κάθε φορά που βρίσκουμε ρυθμό, υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα… Ωστόσο, το παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΣΚΑ κόντρα στον πολύ δυνατό Αετό -και η ενθαρρυντική εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε- μας διατήρησε σε αγωνιστική εγρήγορση. Επιθυμούμε να κάνουμε ποδαρικό στο 2014 νικηφόρα -και μάλιστα με εκτός έδρας νίκη- και αυτό να αποτελέσει το έναυσμα για ένα νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων για την Νίκη».