Αποσύρονται Νότος και Τσέλιος από την ενεργό δράση, αναλαμβάνουν ρόλο στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Όλα τα ωραία κάποτε έχουν ένα τέλος, λέει ο λαός κι αυτό το βιώνουν οι Κώστας Νότος και Κωνσταντίνος Τσέλιος. Ο εμβληματικός αρχηγός της Αναγέννησης Καρδίτσας κι ένας από τους «μπόμπερ» της ομάδας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο μπασκετικό τους ταξίδι. Η απόφαση της αποχώρησης από την ενεργό δράση είναι δύσκολη τόσο για τους ίδιους, όσο και για τον σύλλογο, καθώς ήταν από τα βασικά «γρανάζια» εντός του παρκέ. Την ώρα πάντως που αποδυναμώνεται εντός του παρκέ η Αναγέννηση, ενδυναμώνεται εξωαγωνιστικά, καθώς πλέον αναλαμβάνει ο Νότος ρόλο γενικού αρχηγού στην Αναγέννηση κι ο Τσέλιος θα είναι ο team manager.

«Δύσκολες οι επόμενες ημέρες με χαρά και λύπη…
Λύπη γιατί ένας από τους εμβληματικότερους παίκτες του τοπικού μας Μπάσκετ σταματάει την μεγάλη και γεμάτη αθλητική καριέρα. Ο Κώστας Νότος δεν ήταν απλά ο Αρχηγός μας αλλά η κολώνα που στ’ αποδυτήρια έφερνε τις ισορροπίες, στους αγώνες έδινε το 100% και που στις αποστολές ήταν εκεί για να μας κάνει να γελάσουμε με τα πειράγματα και τις ιστορίες του.
Χαρά γιατί ο Κώστας αναλαμβάνει έναν ακόμη δύσκολο ρόλο, αυτό του Γενικού Αρχηγού και πιστεύουμε ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα σε αυτή τη θέση.
Κώστα δε σε καλωσορίζουμε στην ομάδα σου… απλά ευχόμαστε να μεγαλώσουμε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΖί…», αναφέρει η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Νότου, ενώ εκείνη για την αποχώρηση του Τσέλιου λέει:

«Δύσκολες οι επόμενες ημέρες με χαρά και λύπη…
ΛΥΠΗ… γιατί ο τεράστιος Τσελιος Κωνσταντινος, η καλαθομηχανή, ο άνθρωπος που συνδύασε το όνομα του με ανόδους και μεγάλα σουτ, ο Κωνσταντίνος της εμπειρίας και της ηρεμίας, σταματάει από φέτος να φοράει την Αθλητική του εμφάνιση.ΧΑΡΑ… γιατί τα τόσα χρόνια μπασκετικής εμπειρίας θα τα ζήσουμε πλέον μαζί από άλλο πόστο. Ο Κωνσταντίνος είναι από σήμερα ο TEAM MANAGER της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και η ευτυχία μας δεν κρύβεται. Νέες σκέψεις, νέες ιδέες και μια καριέρα που θα τη ζήλευαν αρκετοί, πλέον περνάει σε πόστο που όλα τα παραπάνω η ομάδα μας τα χρειάζεται για να κάνει τα βήματα που ονειρεύονται οι φίλαθλοι μας.
Κωνσταντίνε η νέα σου καριέρα να είναι τόσο δυνατή όσο οι μεγάλες εμφανίσεις σου όλα αυτά τα χρόνια στα παρκέ».