Απουσίες στην “πρώτη” και νεαρές προσθήκες

Οι απουσίες ήταν αυτές που σημάδεψαν τη χθεσινή (29/8) πρώτη προπόνηση των Ικαρων  Σερρών. Οχι ένας, ούτε δύο, αλλά οχτώ παίκτες δεν έδωσαν το “παρών” στο κλειστό της Κοιλάδας. Φίλιππος Συμεωνίδης, Κώστας Τότσιος, Σάββας Καμπερίδης, Μίλος Παβλίσεβιτς, Γιώργος Κουκάς και Θανάσης Τοπούζης  ήταν αυτοί που δεν παρευρέθηκαν στην “πρώτη” των Σερραίων.

Αντίθετα, στους “κυανοκίτρινους” προστέθηκαν τρεις παίκτες από τον Πανσερραϊκό. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο Χατζή (γκαρντ), Παντελή Γεωργιανό (γκαρντ) και Δημήτρη Χατζηανδρέου (πάουερ φόργουορντ), ενώ παίκτης των Ικάρων είναι και ο Πέτρος Γρίψιος.

Ο 19 χρονος πάουερ φόργουορντ (2μ03), είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Παίδων, ενώ την περασμένη σεζόν γνώρισε  την άνοδο στην Α1 Σουηδίας με τους Αετούς  Στοκχόλμης.

Οσον αφορά τον Σάββα Καμπερίδη φαίνεται πως το ψηστήρι έπιασε… τόπο αφού όλα δείχνουν ότι ο 33χρονος γκαρντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Ικάρους και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, υπό δοκιμή είναι ο νεαρός γκαρντ Ηλίας Μουρατίδης, ο οποίος στην περίπτωση που πείσει τον Στάθη Καμαράκη για τις δυνατότητές του τότε υπάρχει ενδεχόμενο να αποκτηθεί.

Τέλος, βοηθός του Στάθη Καμαράκη θα είναι ο Στέργιος Ποργιόπουλος (από τον Πανεσερραϊκό), αλλά και ο Άγγελος Μπετιχαβάς, ενώ στη θέση του γυμναστή παραμένει ο Θεόδωρος Καννάς.

Πηγή: www.serresbasket.blogspot.com