Αποχαιρέτησε ο Γιώργος Καράγκουτης τον Ορφέα Νέου Σκοπού

Για σχεδόν μία δεκαετία τα τμήματα υποδομών του Ορφέα Νέου Σκοπού βρίσκονταν υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καράγκουτη. Μία συνεργασία που όμως παίρνει τέλος, καθώς ο πρώην διεθνής άσος αποφάσισε να “κλείσει” αυτόν τον κύκλο ζωής και να επιστρέψει στην Αθήνα. Ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον Καράγκουτη, λέγοντας “εις το επανιδείν” σ’ έναν πολύ καλό φίλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Στην σχεδόν δεκαετή παρουσία του στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας κατάφερε να εμφυσήσει την αγάπη για τον αθλητισμό σε εκατοντάδες νεαρούς αθλητές/ριες. Με την σκληρή και αδιάκοπη εργασία του συνεισέφερε τα μέγιστα ώστε τα τμήματα υποδομών του Ορφέα να φτάσουν σε αξιοζήλευτο αγωνιστικό επίπεδο όπως μαρτυρούν οι ουκ ολίγες επιτυχημένες παρουσίες σε τοπικούς και πανελλήνιους θεσμούς. Τέλος από κοινού με τον Χρήστο Γκαβανόζη ήταν οι εμπνευστές των τουρνουά “Young Talents Tournament” και το “Πανελλήνιο Τουρνουά Κορασίδων” τα οποία κάθε χρόνο προσέλκυαν το ενδιαφέρον ιστορικών σωματείων, ανθρώπων του αθλητισμού και της Ελληνικής Μπασκετικής Κοινότητας!

Γιώργο Καράγκουτη σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Σήμερα αποχαιρετούμε έναν προπονητή, ωστόσο λέμε εις το επανιδείν σε έναν πολύ καλό φίλο!

Αναλυτικά η επιστολή αποχαιρετισμού του Γιώργου Καράγκουτη:
«Η ζωή είναι γεματοί κύκλους διαφορετικής διάρκειας. Παρόλα αυτά, όλοι οι κύκλοι ζωής έχουν κάτι κοινό… κι αυτό ειναι η στιγμή που κλείνουν. Μπορεί κάποιοι να κλείνουν βιαστικά και κάποιοι να δημιουργούν μέσα τους άλλους. Άλλοι μπορεί στην πορεία να εφάπτονται με καινούριους. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα κλείσουν κάποια στιγμή, για να ανοίξουν απλά, οι επόμενοι!
Κάπως έτσι έκλεισε και ο δικός μας κύκλος, μετά από αρκετό καιρό, με καλές και με άσχημες στιγμές»
Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτά τα 8 υπέροχα χρόνια (προπονητές,γυμναστές,παράγοντες)τον Ευάγγελο Καλαθά και τον Δημήτρη Νότα,Δημάρχους Εμμανουηλ Παππά,αλλά πιο πολύ τα ξαδέρφια Γκαβανόζη που χωρίς αυτούς το όμορφο «ταξίδι» δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί!
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην Ακαδημία του Ορφέα Νέου Σκοπού,εύχομαι όλα τα όνειρα τους να γίνουν πραγματικότητα!
Γιώργος Καράγκουτης”.