Αποχαιρέτησε Πόλις ο Σίμος

simos_giorgosΟ Γιώργος Σίμος δεν  θα συνεχίσει στον πάγκο του Πόλις και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο φacebook αποχαιρέτησε τον σύλλογο.

Αναλυτικά:

“Δυστυχώς όλα τα ωραία φτάνουν κάποτε στο τέλος, έτσι και τώρα ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσω την ομάδα του Πόλις.. την ομάδα μου.. .και έχω πιστεύω το δικαίωμα να την λέω ομάδα μου μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας..
Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση και ειδικότερα τον Αχιλλέα Μπογδανιδη , και να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα..

Τον συνεργάτη μου Βασίλη Συγλέτο για την συνεργασία μας και για την πολύτιμη βοήθεια του, τον γυμναστή μου Βαγγέλη Τσουλιά για την απίστευτη δουλειά του, τον έφορο, γενικό αρχηγό,στατιστικολογο Ριχάρδο Κωνσταντίνο για την βοήθεια του και για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου, και φυσικά πάνω από όλους τους παίκτες μου, τους παικταραδες μου για όλα, για την βοήθεια τους και για την στήριξη τους.

Κλείσαμε μια χρονιά πολύ πετυχημένη με πολλά προβλήματα και ατυχίες, παρόλο που πολλοί δεν μας πιστεύανε τα παιδιά ήταν εκεί μέχρι την τελευταία προπόνηση να δίνουν το 100% και να προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι, και αυτό πιστεύω είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας όλου του staff, να κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη και να δίνει αυτό που μπορεί σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους λίγους φιλάθλους που μας στήριξαν μέχρι τέλους.

Σας ευχαριστώ παιδιά για όλα…».