Αποχαιρέτησε την Ευκαρπία ο Αμοιρίδης

amoiridisΜία εβδομάδα νωρίτερα ολοκλήρωσε η Ευκαρπία τη σεζόν καθώς την επόμενη αγωνιστική η ομάδα έχει το ρεπό της. Το ματς λοιπόν της περασμένης Κυριακής ήταν το τελευταίο για τον Παναγιώτη Αμοιρίδης, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Ευκαρπία.

Η ανακοίνωση:

«Τέλος Ταξιδιού» και επίσημα, ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον σύλλογο μέσω του προσωπικού του profil ο κόουτς κ. Αμοιρίδης, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας: «Ένα ταξίδι 18 περίπου μηνών με την ομάδα της Ευκαρπίας έφθασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι που είχε όμορφες στιγμές, αλλά και δύσκολες. Σε δύο αγωνιστικές περιόδους, που στη μία καταφέραμε να πετύχουμε κάτι που φάνταζε δύσκολο έως και απίθανο και φέραμε την ομάδα στην υψηλότερη κατηγορία που αγωνίστηκε μέχρι σήμερα (Β’ Εθνική) και στη δεύτερη περίοδο που δυστυχώς παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε δεν καταφέραμε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Σίγουρα, κρατάμε όλοι μας την εμπειρία από όλο αυτό το ταξίδι, για να μας κάνει καλύτερους στο μέλλον.

Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω δημόσια κατ’ αρχάς τους συνεργάτες μου, τον Άκη Δαδαλά για την περίοδο 2014-2015 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον Σταύρο Ευγενειάδη για την περίοδο 2015-2016 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τον Δημήτρη Αντωνιάδη (πρόεδρο και διαχειριστή) για την προσπάθεια που έκανε. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αχιλλέα Ταμπούρη, που ήταν δίπλα μας συνέχεια. Στο τέλος αφήνω τα παιδιά της περσινής, αλλά και της φετινής προσπάθειας, που ήταν μεγάλοι πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο. Παλικάρια, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί. Φεύγω, λοιπόν, από φίλους σαν φίλος με μια μικρή φράση… Εις το επανιδείν…».