Αποχαιρέτησε τον Ίκαρο Καλλιθέας ο Σορώτος

ikaros kalitheasΗ συνεργασία τους κράτησε κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες, όμως δεν θα συνεχιστεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς ο Κώστας Σορώτος δεν κρύβει ότι έχει βλέψεις για αναζήτηση ομάδας που ν΄ αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή της Γ΄ εθνικής. Έτσι ο Έλληνας προπονητής στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ίκαρου Καλλιθέας Δημήτρη Αγγελόπουλο του γνωστοποίησε την απόφασή του αυτή και πλέον ο μεν Σορώτος αναζητεί το νέο του σταθμό, ο δε σύλλογος τον “τιμονιέρη” που θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη σεζόν.

Η δήλωση του Κώστα Σορώτου με την οποία αποχαιρετά τον Ίκαρο Καλλιθέας αναφέρει: “Σε σημερινή μας συνάντηση με τον πρόεδρο του Ίκαρου Καλλιθέας κύριο Δημήτρη Αγγελόπουλο του ανακοίνωσα την απόφαση μου να μην συνεχίσω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Η απόφαση μου αυτή δεν κρύβει απο πίσω της κανενός είδους διαφωνία η οποιοδήποτε άλλο σύννεφο στη σχέση μας. Κρύβει μόνο τη προσωπική μου φιλοδοξία ίσως και ματαιοδοξία να δουλέψω σε μεγαλύτερη κατηγορία και ευχαριστώ τον πρόεδρο που σεβάστηκε αυτή μου την επιθυμία.
Πάνω από όλα όμως θέλω να τον ευχαριστήσω και αυτόν και όλους τους ανθρώπους του Ίκαρου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και κυρίως για την καταπληκτική ανθρώπινη σχέση που αναπτύξαμε, σχέση γεμάτη σεβασμό, αγάπη, εμπιστοσύνη, κατανόηση. Πρόεδρε σε ευχαριστώ για όλα, θα σε έχω πάντα μέσα στη καρδιά μου και τα λέω δημοσίως αυτά τα λόγια ενώ στα είπα και κατ΄ ιδίαν γιατί θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνεργάτης με μεγάλη προσφορά και αγάπη στο άθλημα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους συνεργάτες μου τον Γιάννη τον Διονυσόπουλο και τον Γιάννη τον Βαλληνδρά που εκτός απο εξαιρετικοί προπονητές ήταν έντιμοι και καθαροί απέναντι μου όπως και στον έφορο τον Παύλο τον Ανδρέου.
Τέλος το τελευταίο ευχαριστώ το κρατάω για τα παιδάκια μου, που μαζί περάσαμε 4 εξαιρετικούς μήνες, ξεπεράσαμε διαφορές και βρήκαμε αυτά που μας ενώνανε και καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα από το 3-8 και με τους έφηβους να έρθουμε δεύτεροι στην Ελλάδα μα πάνω από όλα να απολαύσουμε τη διαδρομή.
Με μεγάλη συγκίνηση σας αποχαιρετώ, σας εύχομαι καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες και όταν ένας κύκλος κλείνει με τα μάτια βουρκωμένα να ξέρετε ότι άξιζε ο κόπος…….
Σας ευχαριστώ για όλα και εις το επανιδείν…”.