Αποχαιρέτησε τον προεδρικό θώκο της Γαλάτιστας ο Αργύρης Καλογεράς

Αλλαγή… σκυτάλης σε διοικητικό επίπεδο για την Γαλάτιστα, καθώς ο Αργύρης Καλογεράς δίνει τα “ηνία” της ομάδας στον Βασίλη Μαλάκο. Ο πρώην – πλέον – πρόεδρος του συλλόγου μέσω ανακοίνωσής του εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του από τον προεδρικό θώκο, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα παραμείνει “στρατιώτης του συλλόγου” και θα συνεχίσει να προσφέρει όποτε τον χρειαστεί η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

“Για τέσσερα περίπου χρόνια είχα την τιμή να είμαι πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Γαλάτιστας. Έζησα μοναδικές στιγμές με επιτυχίες και αποτυχίες, με νίκες και με ήττες. Οι εμπειρίες που αποκόμισα είναι πολύ σημαντικές. Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφθασε και για λόγους προσωπικούς- οικογενειακούς δεν θα μπορώ να ηγούμαι της προσπάθειας αυτής, μπορώ όμως να είμαι στρατιώτης του συλλόγου και ως μέλος του νέου Δ.Σ., να βοηθάω όπου χρειάζεται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την στήριξη τους τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Giorgis Michael, George Poumakis Θεοδόση Στέλιο, Vaggelis Giovanakis που ήταν δίπλα μου, αλλά και τον αρχηγό της ομάδος, Mixalis Matsoukis όπως και όλους τους αθλητές και τους προπονητές που συνεργάστηκα αυτα τα χρόνια. Σε προσωπικό επίπεδο οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο που με βοηθησε καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που διατελεσα πρόεδρος του ΑΟΓ, τον Katakalos Malamis, ο οποίος όχι απλά με στήριζε σε κάθε μου βήμα αλλά με συμβούλευε και ήταν δίπλα μου σε οτιδήποτε μπορεί να χρειάστηκα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι το ίδιο διαθέσιμος και χρησιμος και στο νεο συμβούλιο μας.

Είναι σειρά λοιπόν της νέας διοίκησης να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου μας. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από ανθρώπους που όλα τα χρόνια είναι κοντά στον ΑΟΓ (Katakalos Malamis, ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΑΡΗΣ, Balezdrov Georgi Nikolov, Καραπιλιάφης Στέλιος). Αρωγός πλέον της προσπάθειας θα είναι ο Βασίλης Μαλάκος που με τη γνώση και τον ζήλο που έχει και με την στήριξη όλων μας θα φτάσει το σύλλογο ακόμη ψηλότερα.

Τελειώνοντας τον χαιρετισμό αυτό, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική κοινωνία και τους τοπικούς φορείς της Γαλάτιστας που με την παρουσία τους σε σημαντικούς αγώνες συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο, ώστε η ομαδα να δίνει τον καλύτερο της εαυτό και η διοίκηση να συνεχίζει την προσπάθεια της. Θα θέλαμε να σας έχουμε στο πλευρό μας και την επόμενη χρονιά που προβλέπεται εξίσου δύσκολη και ανταγωνιστική”.