Αποχαιρετά τη σημαία της η Ενωση Ιλίου

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και έτσι έπειτα από 24 χρόνια κοινής πορείας, έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού. Ο Οδυσσέας Μπέλλας από τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό της Ενωσης, με τον σύλλογο του Ιλίου να αποχαιρετά ένα δικό του παιδί!

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Α.Ο. Ένωση Ιλίου σηκώνεται όρθια να χειροκροτήσει τον Αρχηγό της, Οδυσσέα Μπέλλα για την απόφασή του, να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του μετά από 24 συνεχόμενα έτη και πλέον να ασχοληθεί τα επόμενα χρόνια με άλλα πράγματα γύρω από τον χώρο του μπάσκετ.

Ο σύλλογός μας ευχαριστεί τον αρχηγό του για την προσφορά, το ήθος, την βοήθεια και τις αξίες που έδωσε απλόχερα σε κάθε παιδί των υποδομών μας, αλλά και τους συναθλητές του. Οι δρόμοι μας όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς κάποια στιγμή στο μέλλον θα συναντηθούν και πάλι από κάποιο άλλο τομέα.

Ο Οδυσσέας Μπέλλας ξεκίνησε από τις υποδομές του συλλόγου, αναδείχθηκε από την ομάδα και δεν της έστρεψε ποτέ το βλέμμα, καθώς παρέμεινε σε αυτή για 24 έτη. Ζήσαμε μαζί επιτυχίες, αποτυχίες, αλλά πάνω από όλα γράψαμε μαζί την ιστορία της Ένωσης Ιλίου.

Δεν ήταν απλά ο αρχηγός μας και ένας απλός αθλητής μπάσκετ, για όλους μας ήταν και θα είναι κόσμημα για την ιστορία του συλλόγου και θα τον αναφέρουμε σε κάθε σταθμό μας ως παράδειγμα στους νεότερους.

Οδυσσέα Μπέλλα σε ευχαριστούμε, η Ένωση θα είναι πάντοτε το σπίτι σου!».