Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον Μαγιάννη, «ευχαριστώ» των Τσίλογλου – Σαββίδη.

Έβαλαν «τίτλους τέλους» στη συνεργασία τους, όμως ο «χωρισμός» της διοίκησης του Λεύκιππου Ξάνθης και του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μαγιάννη είναι… βελούδινος! Με τις δύο πλευρές να ευχαριστούν η μία την άλλη για την αγαστή συνεργασία και ν’ αφήνουν να… πλανάται ότι μπορεί να υπάρξει συνεργασία και στο μέλλον.

Οι φιλοφρονήσεις στους «τίτλους τέλους» ξεκίνησαν από τον προπονητή Λεωνίδα Μαγιάννη. «Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις να ακολουθείς την αλλαγή που θέλεις να έρθει. Και για μένα, μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, δυο χρόνια παρά κάτι από την μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Λεύκιππο .

Σε λίγες μέρες η προσωπική μου ζωή αλλάζει ριζικά! Γίνομαι πατέρας! Η σχέση μου με τον Λεύκιππο ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες. Εργάστηκα με πίστη, αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι λαμπρό διαγράφεται το μέλλον αυτής της ομάδας. Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα από την θαυμαστή πορεία της ομάδας των εφήβων μέχρι την κατάκτηση της 5ης θέσης στο 48ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!!! Πρέπει να είναι μοναδικό κατόρθωμα για μια ομάδα με ζωή μόλις 5 ετών! Σ’ αυτή την ιστορική επιτυχία είχα την τιμή να υπηρετώ και να προπονώ μια τόσο μεγάλη οικογένεια – σύλλογο όπως ο Λεύκιππος.

Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω απ’ όλα τις οικογένειες Τσίλογλου και Σαββίδη για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου από το προπονητικό αλλά και το διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους και τέλος τους γονείς /φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προοπτικές που μπορούν να την οδηγήσουν σε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον που οραματίζονται οι διοικούντες.
Εύχομαι δύναμη στους Προέδρους και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Λεύκιππου».

Απάντηση στις φιλοφρονήσεις έδωσαν οι κύριοι Σαββίδης και Τσίλογλου:
«Κόουτς σε ευχαριστούμε.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Λεωνίδα Μαγιάννη για τη συνεργασία μας. Τα δυο τελευταία χρόνια είχαμε τη χαρά να έχουμε στον πάγκο της ομάδας μας έναν άξιο προπονητή, έναν άνθρωπο με ήθος και αρχές, ο οποίος προσέφερε πολλά στον Λεύκιππο και γενικότερα στο μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής και της ΕΚΑΣΑΜΑΘ .

Με τον Λεωνίδα Μαγιάννη, τον πρώτο προπονητή που κατέκτησε το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2021 με τους Εφήβους του Λεύκιππου και την 5η θέση στο 48ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που αποτελούν κορυφαίες επιτυχίες, μαζί πανηγυρίσαμε και την ιστορική κατάκτηση της ανόδου της ανδρικής ομάδας στη Β’ Εθνική.

Οι μαγικές στιγμές που ζήσαμε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όλων των συντελεστών του Λεύκιππου.

Κόουτς Λεωνίδα σε ευχαριστούμε και καλή επιτυχία στην νέα σου επιλογή. Οι δρόμοι μας σύντομα θα συναντηθούν και πάλι!».