Αποχώρησε από την ΑΕΛ ο Πολίτης

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν ΑΕΛ και Μιχάλης Πολίτης έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας. Ο έμπειρος γκαρντ ενημέρωσε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook αποχωρεί από τους «βυσσινί», ευχόμενος παράλληλα τη καλύτερη δυνατή πορεία.

«Τρία χρόνια τώρα ως μέλος της ομάδας της ΑΕΛ, γεύτηκα εμπειρίες και επιτυχίες, με τις συνεχείς ανόδους να αποτελούν το επίτευγμά μας, έχοντας ως στόχο να ικανοποιήσουμε το μπασκετικό κοινό της Λάρισας και να τού προσφέρουμε χαρές.

Ωστόσο, όλα όσα έχουν αρχή έχουν και τέλος κάποια στιγμή, και φαίνεται ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου γι’ αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας της ΑΕΛ και αποτέλεσαν μέλος αυτής, από κάθε πόστο και σε κάθε σημείο του γηπέδου-στο παρκέ, στα αποδυτήρια, στον πάγκο και στις κερκίδες- αναπτύσσοντας ξεχωριστές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που συνετέλεσε στο να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι η ΑΕΛ να συνεχίσει να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία στο μπασκετικό στερέωμα και τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη απ’ όλους».