Αποχώρησε από τις υποδομές του Περιστερίου ο Μακρυδήμας

makrydhmasΤέλος στη σχέση του Παναγιώτη Μακρυδήμα με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» μπήκε, με το κλείσιμο της περασμένης εβδομάδας. Ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής και προπονητής του παιδικού τμήματος του Περιστερίου, αποφάσισε να μην συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα στο συγκεκριμένο πόστο. Οι ιθύνοντες του συλλόγου το σεβάστηκαν και έτσι κοινή συναίνεση έκλεισε η συγκεκριμένη συνεργασία.

Παρόλα αυτά οι δυο πλευρές τρέφουν ακόμα συναισθήματα εκτίμησης, με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται κάποια επανασύνδεση στο μέλλον, κάτι το οποίο τόνισε και ο τεχνικός μέσω facebook.

Αναλυτικά:

«Αν και δεν συνηθίζω να κάνω post, έχω νιώσει την ανάγκη να πω δυο λόγια σχετικά με την αποχώρηση μου από τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου. Μετά από 2 χρόνια συστηματικής δουλειάς, οργάνωσης και επιμέλειας των αγωνιστικών τμημάτων, καθοδήγησης του παιδικού τμήματος αλλά και του συντονισμού όλων των υπολοίπων τμημάτων, αισθάνομαι υπερήφανος για τη δουλειά που πραγματοποιήθηκε, για τις βάσεις που καταφέραμε να βάλουμε, για την συνεργασία που είχαμε τόσο μεταξύ των προπονητών όσο και με τη διοίκηση η οποία με τη στάση της στήριξε όλες τις αποφάσεις και δημιούργησε ένα κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορέσουν να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές που οδήγησαν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ξανά στο δρόμο όχι μόνο των επιτυχιών αλλά και αυτόν του συναισθήματος, των αρχών, της σκληρής δουλειάς, της αξιοπρέπειας, της περηφάνιας και της σοβαρότητας που αρμόζουν σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστεριού.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η συνέχεια να είναι ανάλογη ή και ακόμα καλύτερη και θα νιώθω πάντοτε ένα κομμάτι αυτής της οικογένειας και της σημαντικής προσπάθειας που γίνεται. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και τα μέλη της διοίκησης για τη συνεργασία που είχαμε, οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίζουν η εκτίμηση και οι σχέσεις που αναπτύξαμε όμως παραμένουν αναλλοίωτες, Εις το επανιδείν…».