albanis-stratisΜετά τον Γιώργο Καραμβάλη και ο Στρατής Αλμπάνη αποχώρησε από την Γέρα. Μέσω προσωπική τους δήλωση στο  sportlesvos.gr, o μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή  ενημέρωσε για την παραίτησή του από τον Παπάδο, ευχόμενος παράλληλα η ομάδα να βρει την ηρεμία που ρης χρειάζεται.

Η δήλωση:

«Ύστερα από ενάμισι χρόνο αδιάλειπτης παρουσίας μου, ως βοηθός προπονητή, στο τμήμα μπάσκετ του Παπάδου Γέρας, είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ανδριώτη για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ σε υψηλό επίπεδο, καθώς και για την εμπιστοσύνη του κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Επίσης, τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Γιώργο Καραμβάλη, για τη δική του εμπιστοσύνη, αλλά και για την υπομονή του, έχοντας δίπλα του ένα νέο προπονητή, λειτουργώντας πολλές φορές ως “δάσκαλος” για μένα, βοηθώντας με να γίνομαι μέρα με την μέρα καλύτερος.

Τέλος, εύχομαι η ομάδα να βρεί την ηρεμία που χρειάζεται και να προσηλωθεί στους στόχους της, διεκδικώντας κάτι καλύτερο από τη σωτηρία. Διότι η αγωνιστική αξία των παικτών της είναι για να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα.

Με εκτίμηση”.

Πηγή: portlesvos.gr