Αποχώρησε κι ο Περικλής Γερμανός από τον ΑΟ Αγρινίου!

Αποχωρήσεων συνέχεια στο Αγρίνιο, με την επόμενη μέρα του συλλόγου να αποτελεί πλέον ένα μεγάλο ερωτηματικό. Μετά, λοιπόν από τις αποχωρήσεις από την προεδρία της ομάδας του Γιώργου Ροκοπάνου και του ενός εκ των αντιπροέδρων Κωνσταντίνου Τσιαμάκη, ήρθε η σειρά και για τον Περικλή Γερμανό ν’ ανακοινώσει την αποχώρησή του από τα κοινά της ομάδας.

Ο μέχρι πρότινος διοικητικός παράγοντας του ΑΟΑ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστή την απόφασή του, ευχαριστώντας όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του και στο πλευρό της ομάδας τα οκτώ χρόνια που βρέθηκε σε διάφορες διοικητικές θέσεις του συλλόγου. Εκείνο, πάντως που διαφαίνεται είναι πως το μέλλον της ομάδας θα είναι… περίεργο, κάτι που επιβεβαιώνεται κι από τα λεγόμενα του Περικλή Γερμανού. «Η θητεία μου στον Α.Ο. Αγρινίου λαμβάνει και τυπικά τέλος μετά από 8 χρόνια σε διάφορες διοικητικές θέσεις. Το τέλος βέβαια το περίμενα εντελώς διαφορετικό γιατί δυστυχώς μένει μια πικρή γεύση, όχι για αυτά που κατάφερε η ομάδα, αλλά γιατί το μέλλον της παρουσιάζεται αβέβαιο. Τις απόψεις μου για το τι έπρεπε να είχε κάνει η ομάδα, οι περισσότεροι τις ξέρουν και δεν έχει νόημα να αναλυθούν από εδώ μέσα. Η συνέχεια φαντάζει δύσκολη και ευθυνόμαστε όλοι σε αυτό γιατί την κάναμε εμείς οι ίδιοι.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους κ συνεργάτες που όλα αυτά τα χρόνια ήταν μαζί μου κ κάναμε το Αγρίνιο την πόλη που ζω κ αγαπάω να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα
Εις το επανιδείν»…