Αποχώρησε ο Άλκης Παππάς, προστέθηκε ο Θοδωρής Πρωτούλης στον Ίκαρο Καλλιθέας

Ένας φεύγει, ένας έρχεται… Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το σκηνικό που διαδραματίζεται στο μεταγραφικό «παζάρι» για τον Ίκαρο Καλλιθέας, που βλέπει τον Άλκη Παππά ν’ αποχωρεί πριν καλά-καλά στεγνώσει η υπογραφή του στο συμβόλαιο και τον Θοδωρή Πρωτούλη να έρχεται για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Τέλος ο Παππάς, έκλεισε ο Πρωτούλης🏀💣🔝
Ο Ίκαρος Καλλιθέας είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι η φετινή χρονιά δεν θα βρει τον Άλκη Παππά να αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας μας. Παρότι υπήρχε κλεισμένη συμφωνία με τον έμπειρο γκαρντ ένα σημαντικό προσωπικό πρόβλημα του αθλητή δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στον σύλλογό μας, καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στην επαρχία. Ο Ίκαρος Καλλιθέας εύχεται κάθε καλό στον Άλκη Παππά με την ελπίδα στο μέλλον οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά.
Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση του Παππά και έπειτα από επιθυμία του κόουτς Νικολαΐδη ήρθε σε συμφωνία με τον Θοδωρή Πρωτούλη (26χρ., 1.86μ.). Ο 26χρονος γκαρντ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας του Μακεδονικού, καταφέρνοντας τη σεζόν 2019-20 να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο από τη Γ΄ στη Β’ εθνική. Την περσινή σεζόν στα τρία παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει με τον Μακεδονικό στη Β’ Εθνική, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 39 πόντους.
Ο Ίκαρος Καλλιθέας καλωσορίζει τον Θοδωρή Πρωτούλη στην οικογένεια του και του εύχεται κάθε καλό τη φετινή σεζόν».