Αποχώρηση Ζωντού από τη Νίκη Αμαρουσίου, με τον Αναστασίου στο “τιμόνι” ως το τέλος της σεζόν

Η εντός έδρας ήττα της Νίκης Αμαρουσίου από το Φοίνικα Πειραιά, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, έφερε… αναταράξεις στην ομάδα των βορείων προαστίων. Με τον προπονητή της Παναγιώτη Ζωντό να γνωστοποιεί λίγες ώρες αργότερα την αποχώρησή του από την άκρη του πάγκου.

“Μετά από 2 πολύ όμορφες μπασκετικές χρονιές φεύγω από την ομάδα κρατώντας τις καλέ στιγμές με τις επιτυχίες και τις χαρές.
Την προηγούμενη χρονιά παρά το κακό ξεκίνημα μείναμε στην κατηγορία βάζοντας σε πρώτο πλάνο νεέα παιδιά όπως και φέτος με νέα παιδιά και τους 3 σωματοφύλακες της ομάδας τα αποτελέσματα μας δίνουν το πλήρες πλεονέκτημα έδρας και νικών στα ζευγάρια που θα διασταυρωθούμε.
Ιδιαίτερη μνεία σε Κυπριτζόγλου που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν όπως και σε Δέλλιο και Γεωργακόπουλο που χαίρεσαι να τους έχεις παίκτες αλλά και να συναναστρέφεσαι.
Επόμενος μπασκετικός σταθμός σύντομα…”, έγραψε σχετικά ο Ζωντός στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά του το σωματείο επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας και ανακοίνωσε ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί με τον Χρήστο Αναστασίου στο “τιμόνι” της ομάδας και τον συνεργάτη του Θοδωρή Ασημακόπουλο.
“Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Ζωντό, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σωματείο μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Αμαρουσίου θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον κόουτς Χρήστο Αναστασίου και άμεσο συνεργάτη τον Θοδωρή Ασημακόπουλο”.