Από προπονητής, τεχνικός διευθυντής ο Σταθούλης


Η ήττα από τον Λοκρό, έφερε αλλαγές στον Ιωνικό ΝΦ
καθώς θα πορευτεί με νέο προπονητή καθώς ο Σπύρος Σταθούλης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας αλλά όχι και από τον σύλλογο. 

Ο Σαούλης αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή, και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του αντρικού τμήματος μπάσκετ και ο Πρόεδρος του τμήματος κος Κώστας Σταμάτης ευχαριστούν τον κούτς κο Σπύρο Σταθούλη.

Δηλώσεις Προέδρου του αντρικού τμήματος μπάσκετ :
« Η πρόσληψη του κου Σταθούλη στο τιμόνι της αντρικής ομάδας , ήταν μία προσωπική μου επιλογή που με δικαίωσε. Με δικαίωσε για το ήθος του, την εργατικότητά του και τη γενικότερη παρουσία του που είχε θετικό πρόσιμο στην ομάδα. Κατάφερε να δημιουργήσει ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό σύνολο παλεύοντας όλα τα παιχνίδια. Στην προσπάθεια που κάνουμε για να έχει παρόν και μέλλον το αντρικό τμήμα μπάσκετ, θεωρώ πως είναι η καταλληλότερη στιγμή ο κος Σταθούλης να έχει Διοικητικό ρόλο στην ομάδα και να είναι δίπλα μου στα πεπραγμένα του club , με πιθανό το ενδεχόμενο της συνεργασίας για το σχεδιασμό της ομάδας και για τη νέα χρονιά!
Η εμπειρία του και η δομημένη σκέψη του θα βοηθήσουν στο μέγιστο βαθμό το τμήμα. Θέλω δε να τονίσω ,πως είναι μία απόφαση που πάρθηκε από κοινού .Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα προσέφερε και παράλληλα τον καλοσωρίζω στη νέα του θέση,αυτή του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, και του εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο!»