«Από την αρχή στόχος είναι η άνοδος»

Η Νέα Κηφισιά έχει ξεκινήσει φουριόζα το πρωτάθλημα της Α2 και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Αυτοσκοπός της είναι η άνοδος στην Α1 και αυτό ακριβώς τόνισε ο Βαγγέλης Καράμπουλας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Βαγγέλη, κάνατε το 2Χ2 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Σίγουρα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του ΟΦΗ είχε σημαντικές ελλείψεις στο παιχνίδι και ίσως αυτό έκανε λίγο πιο εύκολο το έργο μας αλλά αυτό που θέλουμε εμείς να κρατήσουμε είναι η νίκη και τίποτα άλλο».

Εσύ πραγματοποίησες μια ηγετική εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ…

«Σίγουρα είναι ικανοποιητικό όταν βοηθάς την ομάδα σου να πετύχει μια νίκη. Δεν θα σταθώ όμως στην εμφάνιση μου γιατί το ίδιο σημαντικός με μένα ήταν ο Μοσχοβίτης που είχε 12 πόντους και άλλες τόσες ασίστ. Εγώ δεν έκανα κάτι πιο σημαντικό από Φίλιππο».

Τι μπορούμε να περιμένουμε μετά από αυτή την εκκίνηση και το 2Χ2 που έχετε κάνει στο φετινό πρωτάθλημα;

«Εμείς θέλουμε να δείχνουμε σεβασμό σε κάθε αντίπαλο είτε είναι εντός έδρας είτε εκτός και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα αν είμαστε καλύτεροι τότε θα νικάμε κιόλας».

Τελικά ποιοι είναι οι στόχοι σας για αυτή την σεζόν;

«Είναι η άνοδος. Λίγο πολύ από την αρχή του καλοκαιριού αυτός ήταν ο στόχος. Είμαστε χαρούμενοι για τις δυο νίκες που έχουμε πετύχει αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Δεν σημαίνει τίποτα ότι έχουμε κάνει το 2Χ2. Υπάρχει δρόμος ακόμα και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Ποιο είναι το κλειδί για να φτάσατε εκεί ακριβώς που θέλετε;

«Να μπορέσουμε να διατηρήσουμε αυτό που κάνουμε στα παιχνίδια. Να μπαίνουμε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας».

Και μια ευχή που θα ήθελες να κάνεις για το τέλος;

«Αυτό που εύχομαι είναι να υπάρχει υγεία σε όλες τις ομάδες και να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς αυτό θα είναι καλό για όλους μας».