Αρχή με Δημητρίου για την ΚΑΠ

dimitriou_giwrgosΣτο… χορό των μεταγραφών μπήκε η Αγία Παρασκευή ανακοινώνοντας το πρώτο της απόκτημα. Ο λόγος για τον Γιώργο Δημητρίου (29, 2μ02), ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Λιβαδειά.

Η ανακοίνωση:

«Η Αγία Παρασκευή ανακοινώνει την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα περίοδο, που θα τη βρει να αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για τον Γιώργο Δημητρίου, ένα αλτικό 4άρι, που πέρυσι έπαιζε στη Λιβαδειά.

“Είναι ιδιαίτερο για κάθε παίκτη να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή που ανακοινώνεται. Όλοι γνωρίζουν ότι η Αγία Παρασκευή έχει οικογενειακό κλίμα, είναι μια ομάδα που ακολουθεί το δικό της μοντέλο, που διακρίνεται για τη συνέπειά της. 

Η παρουσία του κόουτς Δημήτρη Αποσκίτη ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες, που με έκαναν να απαντήσω θετικά στην πρόταση που μου έγινε. Οι άνθρωποι της ΚΑΠ μού έδειξαν ότι με θέλουν κι αυτό είναι πάνω απ’ όλα” δήλωσε ο πρώην παίκτης της Λιβαδειάς (είχε 12.7 πόντους ανά μέσο όρο), ο οποίος την περίοδο 2012-’13 αγωνίζονταν στον Παπάδο Γέρας, έχοντας 20.7 πόντους ανά μέσο όρο».