Αρχή με Μποχωρίδη για τον Δούκα

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ο Δούκας έκανε την πρώτη του μεταγραφή  αποκτώντας τον Νίκο Μποχωρίδη ενισχύοντας την περιφερειακή του γραμμή με τον καλύτερο τρόπο.

Η ανακοίνωση:

«Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προχώρησε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα. Οι “μπλε” έκαναν “κίνηση ματ” και κατάφεραν να εντάξουν στο ρόστερ τους, τον Νίκο Μποχωρίδη (1.89μ., 1989).

Ο 29χρονος “μπόμπερ” την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλείου και είχε μέσο όρο 15.6 πόντους σε 29 παιχνίδια. Πρόκειται για ένα γκαρντ το οποίο έχει εικόνες και παραστάσεις από υψηλό επίπεδο αφού στο παρελθόν έχει αγώνιστεί σε Άρη, Μακεδονικό, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Πανελευσινιακό, Πιερικό/ Αρχέλαο, Ίκαρους Σερρών, Χολαργό και ΟΦΗ.

Ο Νίκος Μποχωρίδης ανοίγει ουσιαστικά τον “χορό” των μεταγραφώνγια τον ΑΣΕΔ και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι επόμενες κινήσεις για τη σεζόν 2018-2019, όπου η ομάδα θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».

«ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Ο 29χρονος γκαρντ υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του στον ΑΣΕΔ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και είμαι έτοιμος να ενισχύσω την προσπάθεια του Δούκα για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΑΣΕΔ. Το όραμα και οι στόχοι που έχουν για τη νέα χρονιά ταυτίζονται με τους δικούς μου για αυτό και η απάντηση μου ήταν θετική. Μας περιμένει πολλή δουλειά όμως είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει ωραίο μπάσκετ και φέρνει κάθε εβδομάδα τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Η διοίκηση του Συλλόγου μας καλωσορίζει τον Νίκο Μποχωρίδη στην «οικογένεια» του Δούκα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.