Αρχικό “ναι” για επανεκκίνηση σε Α2, στον “αέρα” οι άλλες κατηγορίες…

Η συνάντηση του ΠΣΑΚ με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ολοκληρώθηκε κι όπως προκύπτει από αυτή, φαίνεται ότι η ηγεσία της ΓΓΑ είναι έτοιμη ν’ ανάψει το “πράσινο φως” για την έναρξη των προπονήσεων στην Α2 (και στην Α1 γυναικών). Εκείνο που απομένει είναι να υπάρξει… σύμπλευση και από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, που θα συνεδριάσει την Παρασκευή 5/2 για να πάρουν μπροστά οι “μηχανές” των ομάδων της Α2.

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΚ που βρέθηκαν στο γραφείο του Αυγενάκη, τον ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στις εθνικές κατηγορίες και του ζήτησαν την άμεση επαννεκίνηση των πρωταθλημάτων. Από εκεί και πέρα υπήρξε συζήτηση αναφορικά με τα χρήματα που απαιτούνται για τα υποχρεωτικά τεστ κορωνοϊού, ώστε να συμβαδίζουν με το υγειονομικό πρωτόκολλο με τον ΠΣΑΚ να φέρεται διατεθειμένος να τηρήσει τη δέσμευση που είχε λάβει για διάθεση μέρους του ποσού που απαιτείται.

Βέβαια η συγκεκριμένη εξέλιξη – εάν υλοποιηθεί, δεδομένης και της αυξητικής τάσης των κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινά το τελευταίο διάστημα – κάθε άλλο παρά αφήνει ικανοποιημένους όλους. Κι αυτό διότι μπορεί οι ομάδες της Α2 να… ζεσταίνουν τις μηχανές τους με βάση αυτά τα νέα δεδομένα, όμως για τις άλλες εθνικές κατηγορίες, φαίνεται ότι η χρονιά πάει να χαθεί ολοκληρωτικά. Ήδη οι πρώτες “μουρμούρες” για το αποτέλεσμα της συνάντησης έχουν αρχίσει ν’ ακούγονται, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι αντιδράσεις της κυβέρνησης, μετά και το προγραμματισμένος συλλαλητήριο της Παρασκευής 5/2 στο Σύνταγμα.