Ξεκίνησαν την Δευτέρα 29 Αυγούστου τις προπονήσεις του  για το νέο αθλητικό έτος τα τμήματα υποδομών και οι ακαδημίες του Ιωνικού Νικαίας, μετά την ανδρική ομάδα,

Οι προπονήσεις, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, λαμβάνουν χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις (Κλειστό γυμναστήριο, δυο ανοιχτά γήπεδα, χώρος ενδυνάμωσης) του ΕΑΚ Πλάτωνα (Θηβών κ Π. Ράλλη) και στο κλειστό γυμναστήριο του Καραμπίνη (Άνω Νεάπολη).

Από προπονητικής πλευράς, είχαμε μια ιδιαίτερη «επιστροφή». Προπονητής στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου αναλαμβάνει ο παλιός άσσος της ομάδας μας, Οδυσσέας Αντωνίου, ο οποίος είχε αγωνισθεί και διαπρέψει με τον Ιωνικό Ν. Το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών απαρτίζουν επίσης οι Δ. Μισιακός, Κ. Καλογερόπουλος, Η. Μαϊχόσογλου και Α. Χατζηκυριάκος.

Παράλληλα, την προσεχή εβδομάδα, έχουν προγραμματιστεί δοκιμαστικές προπονήσεις, , για πρωτοετείς φοιτητές/σπουδαστές που σπουδάζουν στην Αθήνα προκειμένου να ενταχθούν στην εφηβική ομάδα του συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα εξής τηλέφωνα: 6947209911 (Υπεύθυνος Ακαδημιών: Χατζηκυριάκος Αντώνης) και 210-4972003 (Γραμματεία Ερασιτέχνη Ιωνικού).