“Αρωμα” ΝΒΑ στην Καλλιθέα! (photos)

antetokounmpo2Περίπου 150 άτομα βρέθηκαν στο κλειστό του Εσπέρου για τον αγώνα του Ικάρου Καλλιθέας με τον Φιλαθλητικό. Μεταξύ αυτών ήταν και δύο απροσδόκητοι θεατές: ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο! Τα δύο αδέρφια έδωσαν το “παρών” για να παρακολουθήσουν την πρώην ομάδα τους, τον Φιλαθλητικό, να νικάει τον Ικαρο με 80-70 στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής για το νότιο όμιλο της Β΄Εθνικής.

Τα δύο αδέλφια μπήκαν λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και παρακολούθησαν το παιχνίδι μαζί με τους ανθρώπους του Φιλαθλητικού, ενώ μετά το τέλος του αγώνα χαιρέτησαν τους παλιούς συμπαίκτες τους. Τον Γεωργιάδη, τον Λιακόπουλο, τον Κελαϊδή, τον Μπαζιώτη, όπως φυσικά και το προπονητικό τιμ. Από το νυν (Ζήβα, Σαμοθράκη), μέχρι το… πρώην, δηλαδή τον Γιάννη Μάνο, που μέχρι να πάει στον Ιωνικό Νίκαιας ήταν ασίσταντ κόουτς στον Φιλαθλητικό.

Ολοι θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους και ειδικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν είπε όχι σε καμία πρόσκληση για σέλφι! Κάθε άλλο, αφού μόλις τελείωσε με τις φωτογραφήσεις μπήκε και στο γήπεδο για να κάνει σουτ και να παίξει μονό με antetokounmpo5τον Οκεκουοιέν! Μάλιστα προκάλεσε τους φίλους του να “ποντάρουν” για τον αν μπορεί να κάνει ανεμόμυλο με ένα βήμα προσπαθώντας δύο φορές -χωρίς όμως να το επιτύχει. 

Οσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε 31-22, ωστόσο ο Ίκαρος έτρεξε ένα σερί 20-0 στο δεύτερο δεκάλεπτο και ξέφυγε με 42-31! Από εκεί και πέρα ο Φιλαθλητικός ισορρόπησε το ματς, έπρεπε όμως να φτάσει το χρονόμετρο να δείχνει 1,5 λεπτό πριν από το τέλος για να ξεφύγει στο σκορ (66-74). Λίγο πριν από το φινάλε, δε, ο Παύλος Τραφαλής έκανε και τη φάση του αγώνα. Μία φάση που θύμιζε… αδέρφια Αντετοκούνμπο, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό φόλοου-κάρφωμα!

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ  70-80
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-26, 42-36, 56-56, 70-80
Διαιτητές: Γιακείμη, Αντωνίου Ι
ΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λιόγας): Χούμας 6, Ντουζίδης 1,  Σκούφης, Κούρτης 17 (1), Παπαδάκης 6 (1), Ιορδάνογλου, Τζόλος 17 (1), Τάρλας 7 (1), Βουγιούκας 16.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Γρύλλης 4, Κελαϊδής 5 (1), Λαμπρόπουλος 19 (2), Παρασκευόπουλος 7 (2), Λιακόπουλος 3 (1),  Μπαζιώτης, Σοφρωνάς 12 (2), Πανταζής, Γεωργιάδης 11 (1), Τραφαλής 16, Οκεκουοιέν, Πρέκας 3 (1).

antetokounmpo3

antetokounmpo4

antetokounmpo1

antetokounmpo6