Ασημάκης: «Αν κερδίσεις, κερδίζεις πολλά και αν χάσεις, χάνεις λίγα»

pierikos-omadikiΓια την όμορφη Λευκάδα θα ταξιδέψει η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου για να αντιμετωπίσει σ’ ένα δύσκολο ματς τη Δόξα καθώς οι γηπεδούχοι «κυνηγάνε» τις πρώτες θέσεις για την άνοδό της  και την ομάδα της Κατερίνης να βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία, γεγονός που καταμαρτυρείται από τις τελευταίες της εμφανίσεις.

Για τον επερχόμενο αγώνα μίλησε ο Γιώργος Ασημάκης αναφέροντας: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα που έχει παίκτες μεγάλης αξίας και με μεγάλη εμπειρία σε πιο ψηλές κατηγορίες. Από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, τα προβλήματά μας μειώνονται και σιγά – σιγά τα παιδιά που ήταν τραυματίες μπαίνουν στο γήπεδο. Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα και το μπάσκετ που παίζουμε. Ξέρουμε ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι που αν κερδίσεις, κερδίζεις πολλά και αν χάσεις, χάνεις λίγα».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Τσαλμπούρης δήλωσε: «Μετά από μια δύσκολη νίκη με τη Νίκη Βόλου, έρχεται ένα παιχνίδι πρόκληση, αυτό με τη Δόξα στη Λευκάδα. Η αποστολή μας είναι δύσκολη, αλλά ωστόσο πιστεύω πως με τις επιστροφές των τραυματιών και τη δουλειά στην προπόνηση θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας».

Ο Πιερικός στα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων»

Για μια ακόμη χρονιά ο Πιερικός Αρχέλαος επισκέφθηκε με αντιπροσωπεία καλαθοσφαιριστών, προπονητή και μελών του διοικητικού του συμβουλίου τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ».

Αυτή τη φορά στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του που είναι στη Γανόχωρα Πιερίας  που αποτελούν ένα πραγματικό κόσμημα για την περιοχή μας τόσο από πλευράς αισθητικής, όσο και από πλευράς συνεισφοράς στο εκπαιδευτικό σύστημα της περιοχής μας.

Την ομάδα υποδέχθηκε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου κ. Κατερίνα Γερονάτσιου και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής των Εκπαιδευτηρίων -και προπονητής της ανδρικής ομάδας- Στέλιος Χατζηιωάννου.

Το πολυπληθές ακροατήριο αποτελούσε ένας πολύ μεγάλος αριθμός μαθητών στους οποίους ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος κ. Γιάννης Πόδας ευχήθηκε πρώτα καλή πρόοδο και μετά αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου και στην προσφορά της ιστορικής ομάδας στα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που με την παρότρυνση των αθλητών Λάζαρου Πέτκου, Μάριου Σακελλαρίου και Θανάση Σκαμπραδώνη που είναι και μαθητής στον «ΠΛΑΤΩΝΑ», έπαιξαν στο ανοικτό γήπεδο των Εκπαιδευτηρίων πολύ μπάσκετ, ρωτούσαν για την καλαθοσφαίριση και συμμετείχαν σε μια κλήρωση που κέρδισαν μια μπάλα και ένα σακίδιο.

Ήταν για όλους ένα ευχάριστο πρωινό και για τον Πιερικό Αρχέλαο ακόμη πιο πολύ, γιατί όπως φάνηκε έκανε ακόμη περισσότερους φίλους που θα πλαισιώνουν τις δραστηριότητές του.

Για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ», ο ιδιοκτήτης τους κ. Ανέστης Παπαδόπουλος, εκπαιδευτικός και ο ίδιος,  και η διευθύντρια του σχολείου δασκάλα κ. Κατερίνα Γερονάτσιου δήλωσαν:

Ανέστης Παπαδόπουλος – ιδιοκτήτης Εκπαιδευτηρίων «ΠΛΑΤΩΝ»: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που για μια ακόμη φορά φιλοξενούμε εδώ στο σχολείο μας τον Πιερικό Αρχέλαο. Είναι μια ομάδα, ένας πραγματικός οργανισμός που διαφημίζει την Πιερία στο πανελλήνιο τόσο με τις επιτυχίες του, όσο και με τον τρόπο που είναι οργανωμένος. Η κοινωνική του προσφορά είναι αναμφισβήτητη και εμείς είμαστε υποστηρικτές του. Αγαπάμε τον αθλητισμό, αγαπάμε το μπάσκετ και θα είμαστε πάντα δίπλα του».

Κατερίνα Γερονάτσιου – διευθύντρια δημοτικού σχολείου: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου και τους καλαθοσφαιριστές που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις μας και το δημοτικό σχολείο μας. Η επίσκεψη αυτή δίνει μεγάλη χαρά στους μαθητές μας γιατί τα παιδιά αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ. Τώρα τελευταία έχουμε πολλά παιδιά στο σχολείο μας που ασχολούνται και εξωσχολικά με την καλαθοσφαίριση. Καλά είναι τα παιδιά να ασχολούνται με τέτοιες δραστηριότητες γιατί σίγουρα ξεφεύγουν από άλλες που δεν είναι και ότι καλύτερο. Τώρα που έρχονται και τα Χριστούγεννα, το πανηγυρικό αυτό κλίμα που δημιουργήθηκε από τη επίσκεψη των καλαθοσφαιριστών είναι ένας άριστος συνδυασμός και βέβαια νοιώθω μια μεγαλύτερη χαρά, αφού ένας από τους αθλητές του Πιερικού Αρχελάου που είναι σήμερα εδώ ήταν μαθητής μου».

 

pierikos-planwn2

pierikos-planwn