Αστέρια… βετεράνοι στη Ρόδο

Ο σύνδεσμος βετεράνων αθλητών καλαθοσφαίρισης, που θα έρθει στη Ρόδο, ανακοίνωσε τα ονόματα όσων θα ταξιδέψουν στο νησί για το φιλικό παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 20:00 και το διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. «Αστέρια» τα οποία όλοι έχουμε θαυμάσει στο παρελθόν θα παραταχθούν στο παρκέ του «Βενετοκλείου σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, στην οποία τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι «βετεράνοι» αθλητές που θα έρθουν στη Ρόδο είναι οι εξής: Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Σιγάλας, Γιάννης Σιούτης, Ντίνος Αγγελίδης, Βασίλης Λυπηρίδης, Ντέιβιντ Στεργάκος, Νίκος Κούβελας, Χρήστος Χριστοδούλου, Γιώργος Χρυσανθόπουλος, Άγγελος Κορωνιός, Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Νίκος Τόλιας, Ευθύμης Ρεντζιάς, Δημήτρης Καζιάνης και Βασίλης Ντάκουλας.

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Αύριο το μεσημέρι, στις 14:00 θα ταξιδέψει ο Νίκος Γκάλης στη Ρόδο, όπου θα παραμείνει μέχρι και την προσεχή Δευτέρα. Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί προς τιμήν του και θα τιμηθεί από τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Πηγή: 12soccer.gr