Βάτσης: «Δεν υπάρχει συνοχή»

Η Αριδαία δεν τα κατάφερε μέσα στην Κοζάνη, γνωρίζοντα την ήττα από τους Διόσκουρους. Ο προπονητής της Αριδαίας, Παναγιώτη Βάτσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των Διόσκουρων, σχολιάζοντας την αναμέτρηση της Κυριακής, τονίζοντας πως ακόμα δεν υπάρχει συνοχή στην ομάδα.

-Παίχτηκε ένα καλό παιχνίδι ήσυχο, χωρίς φασαρίες πείτε μας δυο λόγια για τον αγώνα.

«Πραγματικά ήταν ένα καλό παιχνίδι και κατ΄αρχάς θέλω να συγχαρώ τους Διόσκουρους ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από την Αριδαία. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωθούμε, είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, πιστεύω ότι στις διακοπές των χριστουγέννων θα αλλάξουμε πολλά πράγματα ως προς το τι πρέπει να κάνουμε και έπεται το μέλλον. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

– Έχετε πολύ καλό κλίμα στην κερκίδα όπως έχετε και ποιότητα παικτών στην ομάδα σας. Νομίζω ότι αδικείστε από την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεστε.

«Δεν υπάρχει συνοχή ακόμα στην ομάδα μας. Ακόμα δεν έχουμε βρεθεί μέσα στο γήπεδο σαν ομάδα. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε».

 -Με βάση τα αποτελέσματά σας τα ματς τα έχετε χάσει στα τελευταία λεπτά και δύσκολα.

«Πραγματικά όλα τα ματς τα χάνουμε στο τέλος και ακόμα και κάποια μεγάλα σκορ που έχουμε δεχτεί ήταν αποτέλεσμα του τελευταίου δεκαλέπτου».