Βίκος Ιωαννίνων: Παρέμεινε και ο Μαυρογιάννης

Ο Γιώργος Μαυρογιάννης προστέθηκε στους παίκτες που αποφάσισαν να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά στον Βίκο Ιωαννίνων.

Ο 31χρονος γκαρντ (1992, 1.93) ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της περσινής ομάδας, η οποία έφτασε μία νίκη από την άνοδο στην Elite League, αλλά έχυσε την καρδάρα στο φινάλε. Τη σεζόν 2022-23 ο Μαυρογιάννης είχε 173 πόντους σε 15 αγώνες (11,5 κατά μέσο όρο).

Πέρα από τον έμπειρο γκαρντ ο σύλλογος των Ιωαννίνων έχει κρατήσει ακόμα τους Θοδωρή Τσιλούλη, Βασίλη Πάτρα και Γιάννη Αναγνωστάκη από πέρυσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένας ακόμη αθλητής από την περσινή ομάδα μας θα φοράει και φέτος τη φανέλα του Βίκου Ιωαννίνων. Πρόκειται για τον Γιώργο Μαυρογιάννη, για τον οποίο η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας!

Ο Γιώργος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη παραμονή μου για δεύτερη χρονιά στην ομαδα του Βίκου Ιωαννίνων και ευχαριστώ για τη εμπιστοσύνη τη διοίκηση και τον προπονητή! Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει!”».