Βαθρακοκοίλης: «Συνεχίζουμε ταπεινά και μεθοδικά»

Τα Μελίσσια έκαναν την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής και επικράτησαν της πρωτοπόρου Ένωσης Ιλίου στο “Γεώργιος Κακούρης”.

Ο Μάριος Βαθρακοκοίλης έχοντας πλούσια εμπειρία και ταλέντο ενισχύει από εφέτος τη νεοφώτιστη ομάδα των Μελισσίων στην προσπάθεια να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες. Ο 27χρονος γκαρντ μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τα σημεία που έκριναν το αποτέλεσμα, ενώ σχολίασε και τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

– Μάριε, που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο αγώνας με το Ίλιον;

«Τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με το Ίλιον κρίνονται συνήθως στην αποφασιστικότητα των παικτών και στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Από τακτικής άποψης ήμασταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι και βάση του αποτελέσματος θεωρώ πως η φιλοδοξία και η δίψα που διακατέχει την ομάδα μας έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος μας».

– Πως βλέπεις το πρωτάθλημα μέχρι τώρα και τι περιμένεις για τη συνέχεια;

«Είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε και συμμετέχουμε σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το φετινό της Γ’ Εθνικής στο οποίο δεν μπορείς με ασφάλεια να πεις ποια ομάδα κυνηγάει τι. Έχουμε περάσει ήδη με επιτυχία, κατά την άποψή μου, το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε ταπεινά και μεθοδικά να δουλεύουμε στους ίδιους ρυθμούς για το δεύτερο μισό».

– Η πορεία της ομάδας είναι έως τώρα εξαιρετική, να περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις;

«Η πορεία της ομάδας μας είναι όντως εξαιρετική. Ελάχιστοι περίμεναν να βρισκόμαστε εδώ που είμαστε όμως με τη θέληση, το οικογενειακό κλίμα παικτών και διοίκησης, τη συνεχή δουλειά, και φυσικά την εμπειρία παικτών όπως του Νίκου Βούλγαρη, ελπίζουμε σε κάθε παιχνίδι να καταφέρνουμε μια μικρή έκπληξη για τη συνέχεια!»