Βαλαμούτης και Κοντοστάθης παρέμειναν στον Αλμυρό

Ο Αλμυρός συνεχίζει τις ανανεώσεις έχοντας στόχο να κρατήσει τον κορμό, καθώς η περσινή πορεία μόνο αξιόλογη μπορεί να χαρακτηριστεί. Ετσι, ο σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή δύο ακόμα αθλητών, του Ηλία Βαλαμούτη και του Βαγγέλη Κοντοστάθη. 

Η  ανακοίνωση:

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Ηλία Βαλαμούτη.

Ο Ηλίας προερχόμενος από τις ακαδημίες του Συλλόγου έχει στηρίξει την ομάδα για πολλά χρόνια και φυσικά δεν θα γινόταν να λείψει από την παρθενική εμφάνιση της ομάδας σε Εθνική Κατηγορία (2021-2022).
Το αθλητικό πνεύμα και η μαχητικότητα που τον διακρίνει σαν παίχτη θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν για ακόμα μια χρονιά την διαφορά μέσα στα παρκέ.

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Ηλία Υγεία,Δύναμη & Πολλές επιτυχίες με την Κυανόλευκη φανέλα».

«Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Βαγγέλη Κοντοστάθη.
Ακόμα ένας αθλητής που προέρχεται από τις ακαδημίες του Συλλόγου αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο για την ομάδα στην πρώτη εμφάνιση σε Εθνική Κατηγορία.
Ένας παίχτης πολυεργαλείο μέσα στο παρκέ δηλώνει παρών και στην αγωνιστική χρονιά που έρχεται με το Δισκοβόλο στο στήθος.
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Βαγγέλη Υγεία,Δύναμη και πολλές επιτυχίες με την Κυανόλευκη φανέλα».