Βαρδιάνος: «Να πάρουμε ότι καλύτερο στην Πάτρα!»

Μετά το ρεπό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, λόγω της αναβολής του αγώνα με το Μαρούσι, ο Αμύντας επιστρέφει σε αγωνιστική δράση μεθαύριο (24/11, 17.00). Ο Αλέξανδρος Ζαβός και η ομάδα του θα ταξιδέψουν στην Πάτρα για να αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα.

Ο Θοδωρής Βαρδιάνος μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το τελευταίο ματς στην Καρδίτσα, τη νέα προσωρινή αγωνιστική διακοπή και την ομάδα της Πάτρας.

Ο πολύπειρος παίκτης του Αμύντα ανέφερε αρχικά για το ματς στην Καρδίτσα: «Η νίκη στην Καρδίτσα ήταν απλά δύο βαθμοί. Σίγουρα είναι ένα βήμα πιο κοντά στη παραμονή, πράγμα το οποίο είναι ο βασικός στόχος της φετινής ομάδας. Θέλουμε να τον επιτύχουμε το γρηγόροτερο δυνατό και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι ώστε να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια στάθηκε στο ρεπό του προηγούμενο Σαββάτου: «Κάθε διακοπή σου χαλάει λίγο το ρυθμό σε κάθε περίπτωση. Ταυτόχρονα, όμως, σε βοηθάει να βελτίωσης κάποιες αδυναμίες. Πιστεύω οτι σε εμάς ισχύει το δεύτερο!», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος παίκτης και συνέχισε. 

 «Ο Απόλλων Πατρών είναι μια ομάδα με ιστορία στο χώρο του μπάσκετ. Όποια προβλήματα και να έχει, πάντα βρίσκει τον τρόπο της να τα ξεπερνάει. Έχει παιδιά με μεγάλη εμπειρία και νέους που θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να σταθούν στην Α2. Εμείς από την άλλη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ότι έχουν σχεδιάσει οι προπονητές μας, για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό που θα μας δώσει. Φυσικά, δεν θα πούμε όχι στο «διπλό» αν έρθει!».