Βαριά «καμπάνα» θα… σημάνει για τον Πετριανίδη στο Γαλάτσι

galatsi basket logo«Καίνε» οι διαιτητές τον πάουερ φόργουορντ του Γαλατσίου Παναγιώτη Πετριανίδη, καθώς τα όσα έχουν γράψει στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τη Ζάκυνθο αναμένεται να τον κρατήσουν εκτός επίσημων υποχρεώσεων για αρκετές αγωνιστικές. Το δυναμικό παιχνίδι του Γαλατσίου απέφερε αρκετές τεχνικές ποινές απ’ τους ρέφερι, αλλά και την απόφασή τους να κρατήσουν το δελτίο του Πετριανίδη, διότι όπως γράφουν στο φύλλο αγώνα «Καταλογίσαμε φάουλ στο Νο 8 του Α.Ο. Γαλατσίου, Πετριανίδη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και του δώσαμε τεχνική. Τότε ο παίκτης κινήθηκε απειλητικά στον διαιτητή Νάκα (απόπειρα βιαιοπραγίας) αλλά τον συγκράτησαν συμπαίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων. Στο τέλος του ματς, κρατήθηκε το δελτίο του».
Με βάση το… ποινολόγιο της ομοσπονδίας τα όσα έχουν γράψει οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα, ενδεχομένως ο Πετριανίδης να τιμωρηθεί με 6 αγωνιστικές βάση του άρθρου 66, το οποίο αναφέρεται στη βιαιοπραγία κατά των “αρχόντων” του αγώνα.
Τι αναφέρει το άρθρο. «Η ποινή του άρθρου αυτού επιβάλλεται σε αθλητή που αποβλήθηκε από τον αγώνα, επειδή αποπειράθηκε να βιαιοπραγήσει κατά των “αρχόντων” του αγώνα, η βιαιοπραγία όμως δεν συντελέσθηκε λόγω της συγκράτησης του αθλητή από παράγοντες του αγώνα (συναθλητές, διοικητικοί παράγοντες κ.λ.π.)
Απόπειρα βιαιοπραγίας
• Απόπειρα βιαιοπραγίας θεωρείται κάθε ενέργεια, που αποσκοπεί στην κακοποίηση των αναφεροµένων προσώπων».
Πλέον στο Γαλάτσι περιμένουν να μάθουν ποια θα είναι η τελική απόφαση για τον 31χρονο παίκτη τους, ενώ παράλληλα ψάχνουν να βρουν τρόπο προκειμένου ν’ αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα με τα συνεχή άτυχα αποτελέσματα, τα οποία την έχουν «βυθίσει» στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.