«Βασιζόμαστε στον υπέροχο κόσμο μας»

Οι φίλαθλοι της Νίκης είναι αναμφισβήτητα από τους ποιο ένθερμους.  Ο σύλλογος του Βόλου την Κυριακή (6/11) υποδέχεται το Δούκα και για το λόγο αυτό η Νίκη καλεί τον κόσμο της να την ενισχύσει για ακόμα μία φορά σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Από φέτος η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου επέστρεψε στην Β’ Εθνική κατηγορία μετά από 14 χρόνια απουσίας. Κάθε αγώνας στο γήπεδό μας είναι γιορτή και πλημμυρίζει από χαρούμενες φωνές μικρών και μεγάλων.

Στο δύσκολο αλλά και συνάμα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει παραδοσιακά δυνατές και ιστορικές ομάδες. Οι παίκτες της ομάδας μας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και αποτελούν υπόδειγμα για τη νεολαία της πόλης να ασχοληθεί με το άθλημα που μας έχει δώσει τόσες χαρές.

Στην προσπάθεια για μια αξιοπρεπή παρουσία στην κατηγορία, ο σύλλογος βασίζεται αποκλειστικά στην κινητήρια δύναμη της ομάδας, που δεν είναι άλλη από τον υπέροχο κόσμο της. Και αυτό διότι η Πολιτεία έχει γυρίσει την πλάτη στα αθλητικά σωματεία και δεν υπάρχει από πλευράς της καμία βοήθεια στο πολυέξοδο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Καλούμε λοιπόν το φίλαθλο κοινό του Βόλου σε μία ακόμη γιορτή, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, στον δύσκολο αγώνα με τον Δούκα. Η μέχρι τώρα παρουσία των φιλάθλων στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια είναι συγκινητική. Η ομάδα τους έχει μεγάλη ανάγκη για την ηθική και οικονομική στήριξη που προσφέρουν αγοράζοντας ένα εισιτήριο.

Ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά τους οργανωμένους και μη φιλάθλους για τη μεγάλη τους συμμετοχή και την πολύτιμη συνεισφορά τους».