Βασιλειάδης: «Επόμενος στόχος η οχτάδα»

Το καλύτερο του παιχνίδι πραγματοποίησε ο Κώστας Βασιλειάδης στο σημερινό ματς με την Κροατία. Η νίκη έφερε ανακούφιση στο διεθνή φόιργουορντ, ο οποίος σε δηλώσεις έθεσε τον επόμενο στόχο της Εθνικής ομάδας.

«Ξέρουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, κάναμε ένα λάθος αλλά ευτυχώς δεν μας στοίχησε», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος φόργουορντ και συνέχισε: «Ξέρουμε ότι έχουμε ταλέντο και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Τώρα που καταφέραμε τον πρώτο μας στόχο, να περάσουμε δηλαδή στην επόμενη φάση, μπορούμε να θέσουμε τον επόμενο, ο οποίος είναι η πρόκρισης στην οκτάδα και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

Η Εθνική έχασε τη διαφορά των 20 πόντων με τον φόργουορντ της Μπιλμπάο να εξηγεί: «Το ματς ήταν τελικός και οι Κροάτες δεν θα τελείωνε το ματς με +20.. Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσα, μπήκαν και κάποια ελεύθερα τρίποντα. Συνεπώς δεν είναι εύκολο τέτοια παιχνίδια να τα κερδίζεις με πολύ μεγάλες διαφορές».
Oσο για τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ, ο Βασιλειάδης τόνισε πως «Η Ρωσία και Σλοβενία,είναι πολύ καλές ομάδες. Εμείς θέλουμε τουλάχιστον δύο νίκες και θα κάνουμε τα πάντα για να τις πάρουμε και να φτάσουμε στην οκτάδα».