Βασιλόπουλος: «Πάμε και να πάρουμε τη νίκη»

Ενα πρόωρο ντέρμπι έχει μπροστά του ο Ιωνικός καθώς αντιμετωπίζει στην Κω τον Ιπποκράτη. Ο Θοδωρής Βασιλόπουλος μίλησε στο κανάλι στο youtube για το επερχόμενο παιχνίδι, αναφέροντας:


“H ομάδα φέτος έχει δυναμώσει πολύ. Έχουν έρθει παίκτες με εμπειρία Α1 και με πολλές ανόδους στην καριέρα τους και μαζί με εμάς που είμαστε στην ομάδα από πέρυσι έχουμε δημιουργήσει μία χημεία παικτών με μοναδικό μας στόχο η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Ένα άλλο στοιχείο που διακρίνει το φετινό Ιωνικό είναι η εμπειρία όπως και το ότι έχουμε σαφέστατα καλύτερη οργάνωση σε όλους τους τομείς”.

Αναφορικά με τους φιλάθλους της ομάδας ο παίκτης μας επισήμανε: “Ο κόσμος μας έχει στηρίξει πάρα πολύ φέτος. Αυτό φάνηκε ειδικότερα από την πορεία που κάναμε στο Κύπελλο όπου αγκάλιασε αυτήν μας την προσπάθεια. Οι φίλαθλοί μας διψούν για επιτυχίες και τους αρέσει η εικόνα που βλέπουν στο γήπεδο γι’ αυτό και είναι στο πλευρό μας”.

Σχετικά με τον εκτός έδρας αγώνα μας στην Κω είπε: “Είναι μία πολύ δύσκολη έδρα. Είναι μία καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ώστε να πάμε και να πάρουμε τη νίκη”.

Τέλος, ερωτηθείς για το ποιος είναι το μεγαλύτερο πειραχτήρι στην ομάδα τόνισε: “Ο Καράμπουλας, αν και δε του φαίνεται, είναι αυτός που μας “πειράζει” συνέχεια. Αλλά πάντα μέσα σε φυσιολογικό πλαίσιο χωρίς να ξεπερνάει τα όρια”.