Βαχαρίδης: «Πιστεύουμε πολύ την ομάδα μας»

Η επίσημη «πρώτη» για τον Λεύκιππο πλησιάζει, καθώς πλέον βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν το πρώτο τζάμπολ και ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Βαχαρίδης δίνει το δικό του «μήνυμα» ενόψει της νέας σεζόν και του πρώτου αγώνα κόντρα στη ΔΕΚΑ:

«Το καλοκαίρι, με τον κόουτς Λεωνίδα Μαγιάννη, κάναμε έναν μεταγραφικό σχεδιασμό που δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού έπρεπε να χτίσουμε μια ομάδα χωρίς να γνωρίζουμε εξαρχής σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε. Παρόλα αυτά, είχαμε την τύχη να έχουμε μια διοίκηση που μας πίστεψε και υλοποίησε τα σχέδια στο 100%. Σε αυτά τα σχέδια, τέθηκαν ως στόχοι, αν η ομάδα είναι στη Γ’ εθνική να πρωταγωνιστήσει, ενώ αν είναι στην Β’ εθνική να πατήσει γερά στα πόδια της.

Σε κάθε περίπτωση, καταφέραμε ήδη να:
1. Επαναπατρίστουμε Ξανθιώτες αθλητές που έπαιζαν σε διάφορες ομάδες εκτός της πόλης.
2. Αποκτήσουμε αλλά και να κρατήσουμε αθλητές που θα είναι για πολλά χρόνια στην ομάδα.
3. Προωθήσουμε κάποια αξιόλογα και ταλαντούχα παιδιά του συλλόγου.

Δεν θα επιθυμούσαμε παίκτες που θα έβλεπαν την ομάδα σαν μία απλή δουλειά, αλλά αθλητές που θα δημιουργήσουν ισχυρούς ψυχικούς δεσμούς με τη νέα αθλητική τους οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα, που θα καταφέρει να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο και θα στηρίξει δυναμικά την προσπάθειά της.

Οπότε, με ευκαιρία την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής την ερχόμενη Κυριακή, θα ήθελα να κάνω μια έκκληση στο αθλητικό κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει την πορεία μας αλλά και να έρθει να μας στηρίξει από κοντά. Πιστεύουμε πολύ την ομάδα μας και ευελπιστούμε ότι θα είναι μια ωραία μπασκετική χρονι