Βελισσαρίου: «Το μυαλό μας μόνο στις Σέρρες…»

valissariou-petrosTην απόλυτη προσήλωση της ομάδας στο στόχο, τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο πλέι μεικερ της ΚαβάλαςΠέτρος Βελισσαρίου, που ξεκαθάρισε πως στο μυαλό της ομάδας βρίσκεται το παιχνίδι του Σαββάτου με τους Ικάρους και όχι αυτό με την Αμαλιάδα…

-Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να παραμένετε συγκεντρωμένοι κάθε Σάββατο στον αντίπαλο και όχι στον «τελικό» με τον Κόροϊβο;
«Δεν είναι και δύσκολο γιατί απλά κάθε παιχνίδι για μας είναι τελικός. Δεν υποτιμούμε κάποια ομάδα και παίζουμε σαν ντέρμπι όλα τα παιχνίδια. Είδατε πως με τον Αρκαδικό από το πρώτο δευτερόλεπτο πιέζαμε; Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Μη μου πεις πως δε σκέφτεστε καθόλου το παιχνίδι με την Αμαλιάδα;
«Στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας σίγουρα υπάρχει το παιχνίδι με τον Κόροϊβο. Δε σημαίνει όμως πως κάθε μέρα στο μυαλό μας τριγυρνάει αυτό το μάτς. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε μέχρι εκεί».

-Τους Ικάρους τους ξέρετε και σας ξέρουν. Που πιστεύεις ότι θα κριθεί το παιχνίδι;
«Οι Ίκαροι είναι μία νεανική ομάδα που όπως είπε και ο κόουτς βγάζει ενέργεια. Εμείς ξέρουμε πως πρέπει να τους πιέσουμε από την πρώτη στιγμή και να μην τους αφήσουμε να κυριαρχήσουν στο γήπεδο».

– Θα ήθελες να έχετε κόσμο όπως στο Λαγκαδά;
«Εννοείται. Στο Λαγκαδά ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και χαρήκαμε που είδαμε τον κόσμο μας, ελπίζω το ίδιο να γίνει και στις Σέρρες, θα είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για τους νέους παίκτες να παίζουν κοντά στο κοινό τους».