Βελισσαρίου: «Όλοι έχουν κίνητρο απέναντι μας»

velissariouΤην πεποίθηση του πως η Καβάλα θα συνεχίσει να παίζει καλό μπάσκετ κάθε Σάββατο και πως θα είναι στις δύο ομάδες που μέχρι το τέλος θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1, τόνισε με αποκλειστική του συνέντευξη στο KABALA.BC ο πλέι μεικερ της Ομάδας, Πέτρος Βελισσαρίου.

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε η νίκη στο Ιβανόφειο και μάλιστα με τόσο μεγάλη διαφορά;
-«Αν θυμάστε πέρυσι χάσαμε στο σουτ και φυσικά φέτος δε θέλαμε σε καμία περίπτωση να γίνει το ίδιο. Μπήκαμε δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο και καταφέραμε να περιορίσουμε τα ατού του Ηρακλή. Μετά όσο περνούσε η ώρα βρήκαμε το ρυθμό μας και ήταν δύσκολο να μας ακολουθήσει ο Ηρακλής».

-Μετά την ήττα από τον Εθνικό Πειραιώς η ομάδα έχει δύο νίκες με μεγάλα σκόρ και καλό θέαμα, τι έγινε και υπήρξε αυτή η αλλαγή;
-«Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά όλη ομάδα και όσο περνά ο καιρός «βρισκόμαστε» όλο και περισσότερο. Σχεδόν όλα τα παιδιά ήμαστε μαζί από πέρυσι και αυτό μας δίνει άλλη αυτοπεποίθηση. Όταν ένας δεν είναι καλά οι άλλοι το βοηθούν να το ξεπεράσει».

-Στο ματς με τον Αρκαδικό είδαμε την Καλαμίτσα να είναι γεμάτη, όπως στα καλά μάτς της Α1, τι σήμαινε για εσάς αυτό;
-«Νομίζω πως και ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει ότι φέτος ήρθε η ώρα. Το να τους έχουμε στο πλευρό μας, τόσο στην Καλαμίτσα, όσο και εκτός έδρας είναι πολύ σημαντικό. Σου αλλάζει τη ψυχολογία. Θέλουμε να είναι μαζί μας, γιατί αισθανόμαστε σιγουριά μαζί τους».

– Όλοι συμφωνούν πως φέτος αρκετές ομάδες θα πάνε μέχρι τέλους και θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια, ποιες βλέπεις εσύ πως θα είναι;
-«Είδατε πως το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό φέτος, και μέχρι τέλος αρκετές ομάδες θα το παλεύουν. Δε μπορώ να πω ποιες θα ξεφουσκώσουν και ποιες θα μείνουν στην κορυφή. Εκείνο που έχω να πω είναι πως εμείς θα ήμαστε μέχρι τέλος στις δύο πρώτες θέσεις και έτσι μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλες ομάδες, έχουν κίνητρο απέναντι μας».