Βλάχος: «Αυτοκτονήσαμε σε ακόμη μια αναμέτρηση»

Ούτε οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν πίστευαν πως έχασαν το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ, κανονική αυτοκτονία! Ετσι, άλλωστε χαρακτήρισε την αντίδραση των παικτών του και ο Βαγγέλης Βλάχος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου στο γήπεδο ήμασταν πολύ νωθροί. Όμως ξέραμε ότι το ματς κρατάει 40 λεπτά και το ρόστερ της ΑΕΚ είναι μικρό και αυτό μας έδινε την δυνατότητα να ξαναμπούμε στο ματς . Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του αγώνα όμως η ΑΕΚ στάθηκε τυχερή. Για το τέλος του ματς αυτοκτονήσαμε σε ακόμη μια αναμέτρηση. Δεν χρειάζεται προπονητής για μια ομάδα που κερδίζει έξι πόντους 37”  πριν το τέλος να τελειώσει το παιχνίδι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των κρητικών και συνέχισε:

«Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια γυρίσαμε ένα ματς από 18 πόντους αλλά από παιδαριώδη λάθη σκορπίσαμε όλη την προσπάθεια που κάναμε για τη νίκη. Αυτά τα λάθη  που κάναμε δεν γίνονται ούτε σε αγώνα  παιδικού πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο . Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε».