Βλάχος: «Ζητάμε βοήθεια του κόσμου»

Ο Εθνικός, μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, θέλει να αντλήσει δύναμη από τη δύναμη του κόσμου του, για να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

“Ως τώρα έχουμε πετύχει κάτι σημαντικό: Όλοι, φίλοι, αντίπαλοι, προπονητές και παράγοντες άλλων ομάδων, μιλούν κολακευτικά για το μπάσκετ που παίζουμε, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους αγώνες, για τη μαχητικότητά των παιδιών. Αυτό, όμως, από μόνο του δεν φτάνει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ζητάμε βοήθεια” δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος και συμπλήρωσε:

“Κάθε φίλαθλος, κάθε φωνή, προσθέτει δύναμη. Αυτή τη στιγμή τα παιδιά κουβαλούν φορτίο. Θέλουν την ενίσχυσή σας, σας θέλουν -σας θέλουμε- δίπλα μας. Στο ματς με το Παγκράτι, το οποίο μην γελιέστε δεν είναι εύκολο και δεν θα μπορούσε να είναι εύκολο μετά από απανωτές ήττες, πρέπει να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο”.

Ο Κώστας Μαχαίρας είπε εκ μέρους των παικτών: “Ο Εθνικός δεν είμαστε εμείς. Είναι ο κόσμος του. Είναι η πηγή της δύναμής μας και σ’ αυτή την πηγή απευθυνόμαστε. Κόντρα στο Παγκράτι πρέπει να μην πέφτει καρφίτσα. Τα νέα παιδιά -κυρίως- χρειάζονται το χειροκρότημα, την υποστήριξη, το πάθος σας. Τώρα όσο ποτέ…”.

Tυχερός ο Θανάσης Ντουζίδης!!!

Την πίττα της αντρικής ομάδας έκοψε ο Εθνικός, στο εστιατόριο AMIGOS της Γλυφάδας, όπου η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους χορηγούς της.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Θανάσης Ντουζίδης, στον οποίο έπεσε το φλουρί, κερδίζοντας μία Χρυσή Λίρα και αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα σε οποιοδήποιτε προορισμό θα επιλέξει, με την ευχή όλων να είναι εξίσου τυχερός και στο παρκέ.

“Αυτό το κλίμα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας”, σχολίασε η διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ.