Βλάχος: «Ηρθε η ώρα ο κόσμος να κάνει το χρέος του»

vlaxos_ethnikosΗ ώρα για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος έφτασε και ο Εθνικός δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Βαγγέλης Βλάχος, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση:

“Ο Πανιώνιος είναι το φαβορί. Με την πορεία του στο Κύπελλο έδειξε ότι είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπούμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη, όπως θα κάνουμε σε όλα τα ματς.

Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα. Αν πάλι το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε, δεν θα έχουμε βγει από το πρόγραμμα και το πλάνο μας.

Εκείνο που θέλω να τονίσω, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι η ανάγκη που έχει ολόκληρος ο οργανισμός του Εθνικού, να στηριχθεί από τον κάθε φίλαθλο και φίλο του.
Τα εισιτήρια διαρκείας δεν προσφέρουν μόνο οικονομική ανάσα, αλλά και δύναμη στα παιδιά, που θέλουν να παίζουν μπροστά σε γεμάτες εξέδρες.

Όλοι όσοι έχουμε ζήσει την εξέδρα του Εθνικού, γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό.  Δεν θα πω τίποτα παραπάνω.  Η διοίκηση έκανε το χρέος της.  Οι παίκτες θα το κάνουν κάθε αγωνιστική.  Τώρα είναι η ώρα να κάνει κι ο κόσμος (σε δύσκολες εποχές, το γνωρίζω) το δικό του”.