Βλάχος: «Προετοιμασμένοι για μια δύσκολη αναμέτρηση»

Εθνικός έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στο Παγκράτι, αλλά -όπως δεν υπήρχε νωρίτερα χρόνος για… στεναχώρια από τις ήττες- δεν υπάρχει περιθώριο για πανηγυρισμούς, αφού ακολουθεί ένα ντέρμπι στην Κρήτη, κόντρα στο Ηράκλειο.

“Όποιος κάνει το λάθος και κοιτάζει τη βαθμολογική κατάσταση των ομάδων, κινδυνεύει να πέσει σε παγίδα. Το Ηράκλειο πολεμά όλα τα παιχνίδια στην έδρα του κι αυτό θα κάνει και με μας. Πηγαίνουμε προετοιμασμένοι για μια δύσκολη αναμέτρηση, που μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη, αλλά για να φτάσουμε εκεί πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα, σε σχέση με το ματς με το Παγκράτι” είπε ο σχολίασε εν όψει του αγώνα, ο Βαγγέλης Βλάχος.

Απλό την  πλευρά του, ο Τάσος Αντωνάκης ανέφερε: “Είμαστε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά όση διαφορά έχουμε με τον 5ο, άλλη τόση έχουμε με τον 12ο, γι’ αυτό δεν παίζει σημαντικό ρόλο ποιος είναι πού, αλλά σε τι μέρα θα βρούμε κάθε αντίπαλο. Σεβόμαστε το Ηράκλειο, αλλά είναι στο χέρι μας να κάνουμε αυτά που πρέπει και να φύγουμε με τη νίκη”.