Βολές από τους Διόσκουρους Κοζάνης για το ματς με τον Λεύκιππο Ξάνθης

Με μία «καυστική» ανακοίνωση οι Διόσκουροι Κοζάνης εξαπολύουν «βολές» για το παιχνίδι του εφηβικού τμήματος στο πλαίσιο της Β’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κόντρα στον Λεύκιππο Ξάνθης. «Με τον σταυρό στο χέρι θα πας ψηλά, δεν θα πας μπροστά…», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά…

Η περιγραφή της τελευταίας μέρας θα μπορούσε να είναι : Κατά την πέμπτη και τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου, για τη Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων που ολοκληρώθηκε στη Νεάπολης της Θεσσαλονίκης, ο Λεύκιππος Ξάνθης επικράτησε με 62-50 των Διόσκουρων Κοζάνης και θα δώσει το παρών στην τελική φάση που ξεκινά την Τετάρτη στο κλειστό της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη. Στο άλλο παιχνίδι ο ΣΚ Ιωάννινα κέρδισε με 45-42 τον ΑΚ Καρδίτσας και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Αλλά όχι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι…Με τον σταυρό στο χέρι θα πας ψηλά, δεν θα πας μπροστά….
Στον αγώνα που είδαμε νικητής είναι αυτός που θα ρίξει τον αντίπαλο με την πλάτη στο έδαφος (πτώση) ή τον καθηλώσει με τους ώμους στο έδαφος. Υπάρχουν και λαβές που απλά δίνουν βαθμούς και όποιος υπερτερεί κερδίζει. Θαρρώ ότι η διαφορά της ελληνορωμαϊκής από τη συγκεκριμένη κουλτούρα τουλάχιστον αναδεικνύεται και οι κριτές τα πήγαν περίφημα.
Τα μόνα ψέματα για τα οποία πραγματικά τιμωρούμαστε είναι αυτά τα οποία λέμε στον εαυτό μας και εμείς δεν θα ψάξουμε να βρούμε δικαιολογίες για την ήττα παρά μόνο θα αναγνωρίσουμε το ήθος και το ταλέντο των αθλητών μας και θα τους πούμε ένα μπράβο για όλη την προσπάθεια που κατέβαλλαν».