Βολιώτικη «μάχη» στην πρώτη γραμμή…

Πρεμιέρα Νο 2…
Αύριο ανοίγει η αυλαία του 2ου γύρου στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και το νικηφόρο ξεκίνημα είναι η μοναδική σκέψη όλων… Νίκη και Μεταμόρφωση Βόλου είναι ένα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής με τους παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη να έχουν τον πρώτο λόγο (είχαν κερδίσει στο πρώτο ντέρμπι του Βόλου) αλλά και τους καλαθοσφαιριστές της Μεταμόρφωσης να είναι πανέτοιμοι για να αμφισβητήσουν τα πρωτεία της συμπολίτισσας τους και να κάνουν την ανατροπή…

Πάντως και το δεύτερο εκ των μεγάλων ντέρμπι δεν θα γίνει πολύ μακριά. Μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά, στη Λάρισα, ο Φοίνικας υποδέχεται τον Αετό με τη φιλοδοξία να πάρει τη ρεβάνς για το στραβοπάτημα του πρώτου γύρου. Ο Αμπελώνας δεν θέλει με τίποτα να επιτρέψει τον Αριστοτέλη Επανομής να επιστρέψει στις νίκες ενώ να αρχίσουν τον γύρο με νίκη όπως τον τελείωσαν θέλουν Μακάμπη και Κρύα Βρύση αλλά μόνο ένας θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο του.

Να διπλασιάσει τις νίκες του επί του Πρωτέα Γρεβενών θέλει ο Αιγινιακός αν και ο αντίπαλος του είναι πιο ανταγωνιστικός απ’ ότι στον πρώτο γύρο. Ο Ηρακλής Κοζάνης έχει σχετικά εύκολο έργο κόντρα στην ουραγό Αξιούπολη ενώ μια σημαντική νίκη που θα της δώσει μια ανάσα για τη παραμονή της αναζητεί η Έδεσσα και ευελπιστεί να τη πάρει κόντρα στο Άργος Ορεστικό.

Το πρόγραμμα 14ης αγωνιστικής:

Μακάμπη – Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρ. (ΕΑΚ Σταυρούπολης, 18:00)
Πρωτέας Γρεβενών – Αιγινιακός  (Γρεβενών, 18:00)
Πανεδεσσαϊκός – Αργος Ορεστικό  (Εδεσσας, 18:00)
Νίκη Βόλου – Μεταμόρφωση Βόλου  (Ν. Ιωνίας, 18:00)
Αμπλελώνας – Αριστοτέλης Επανωμής   (Αμπελώνα, 18:00)
Ηρακλής Κοζάνης – Αλέξανδρος Αξιούπολης  (Κοζάνης, 18:00)
Φοίνιξ Λάρισας – Αετός Κιλκίς   (Αγ. Θωμά. 18:00)