Βουλγαρόπουλος: «Έχουμε πίστη στην ομάδα μας»

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος δεν απογοητεύεται από την ήττα της Εθνικής U19 από τη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Ηράκλειο και ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια. 

Μιλώντας για το χθεσινό αποτέλεσμα, ο διεθνής σέντερ είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν κάναμε καθόλου καλό ξεκίνημα, όπως και στον αγώνα με τις Φιλιππίνες. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ κερδίσαμε όλα τα δεκάλεπτα μετά το πρώτο, αλλά παρότι μειώσαμε τη διαφορά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Παρ’ όλα αυτά δεν απογοητευόμαστε και συνεχίζουμε να έχουμε πίστη στην ομάδα μας». 

Όσο για τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Αργεντινή, τόνισε: «Θα πρέπει να μπούμε όσο πιο δυνατά γίνεται στο παιχνίδι για να μη βρεθούμε να κυνηγάμε πάλι στο σκορ. Η Αργεντινή είναι πολύ καλή ομάδα, όπως δείχνουν και οι δύο νίκες τους. Έχουμε πολύ δυνατά κορμιά, παίζουν γρήγορα και παραδοσιακά είναι πολύ μαχητικοί. Έχουν και καλή ψυχολογία μετά τις δύο νίκες τους».

Τα σενάρια κατάταξης και πιθανών αντιπάλων στους «16» δεν είναι στο μυαλό του άσου του Άρη. «Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την Εθνική. Το πρώτο μας μέλημα είναι να κερδίσουμε και αν μπορούμε να πάρουμε και τη διαφορά θα το προσπαθήσουμε». 

Τέλος, ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων του Ηρακλείου. «Ο κόσμος μάς έχει βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα. Μπορεί να μην τους έχουμε ικανοποιήσει όσο θα θέλαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά πιστεύω πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη και τους θέλουμε δίπλα μας για να μας στηρίξουν, τόσο στο ματς με την Αργεντινή, όσο και στη συνέχεια».