Νίκος Βούλγαρης, η επιστροφή!

Η επιστροφή στα… πάτρια μπασκετικά εδάφη ολοκληρώθηκε για τον Νίκο Βούλγαρη! Ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ αποδέχτηκε την πρόταση από το Περιστέρι και επέστρεψε στα μέρη όπου ξεκίνησε την καριέρα του και απ’ όπου έφυγε πριν από 16 ολόκληρα χρόνια.

«Από σήμερα ανήκω και πάλι μετά 16 χρόνια στην οικογένεια του Περιστερίου.Γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια με πολύ σοβαρούς ανθρώπους και είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχω σε αυτήν. Καλή Χρονιά με υγεία και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά. Επίσης ένα ευχαριστώ στον κόουτς Βλάχο που με εμπιστεύτηκε. ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!» έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Βούλγαρης.

Ακολούθως, την απόκτηση του Βούλγαρη ανακοίνωσε επίσημα και ο σύλλογος των δυτικών προαστίων:

«Η επιτροπή μπάσκετ του ΓΣΠ, ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Νίκου Βούλγαρη. Ο Νίκος μετά από δεκαέξι χρόνια επιστρέφει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε το μπάσκετ και έπαιξε μέχρι το εφηβικό τμήμα. Επιστρέφει για να κάνει αυτό που έχει πετύχει και στο Παγκράτι, την Ελευσίνα και τον Ιωνικό Νικαίας πρόσφατα. Τον καλωσορίζουμε με την προσδοκία να πετύχουμε τους συλλογικούς μας στόχους».