Βούλγαρης: «Κίνητρο να συνεχίσουμε»

voulgarisΣε δύο εβδομάδες αρχίζει το τουρνουά 3 on 3 στην Ελευσίνα (21 και 22 Ιουνίου), μία εβδομάδα αργότερα ακολουθεί το τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης (28 και 29 Ιουνίου) και οι φίλοι του αθλητισμού ανυπομονούν να παίξουν με τα μεγάλα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ.

«Είναι πολύ σημαντικό για μας, να συναντάμε ανθρώπους στο δρόμο και να μας ρωτούν, αν θα γίνουν τουρνουά 3Χ3 το καλοκαίρι. Πραγματικά, αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε» λέει ο ταμίας του Π.Σ.Α.Κ. Νίκος Βούλγαρης. «Η αγάπη του κόσμου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το μπάσκετ, είναι μεγάλη. Για 4η λοιπόν συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΣΑΚ, σε συνεργασία με την ΕΟΚ, διοργανώνουν τουρνουά 3Χ3. Έχει γίνει και πλέον θεσμός και κάθε χρόνο μάλιστα, τα τουρνουά σημαδεύονται με μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν αφορούν μόνο τα μικρά παιδιά αλλά όλους τους φίλους του μπάσκετ. Όλοι μπορούν να έρθουν και να παίξουν μαζί μας».

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr.