Βούλγαρης: «Ο Ιωνικός αρχίζει να πηγαίνει εκεί όπου πραγματικά αξίζει»

voulgarisΟ Νίκος Βούλγαρης βρέθηκε στον Πλάτωνα, αυτή τη φορά, ως αντίπαλος απέναντι στην περσινή του oμάδα τον Ιωνικό Νικαίας.  Ο έμπειρος αθλητής μετά τον αγώνα μίλησε στο ionikosbc.gr για το πώς ένιωσε ως προς αυτό, για την αναγνώριση του κόσμου στην περσινή του συμβολή στην άνοδο, για την ατομική του απόδοση και στα δύο παιχνίδια απέναντι στον Ιωνικό, και την πορεία του Ιωνικού ως προς την τελική κατάταξη.

– Ιωνικός – Περιστέρι 87-69. Αυτή τη φορά βέβαια, όπως και στον Α’ γύρο βρέθηκες αντίπαλος της περσινής σου Ομάδας. Πως ένιωσες;

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ. Εδώ έζησα πέρσι μια σπουδαία χρονιά που καταλήξαμε στο να ανέβουμε κατηγορία και η Ομάδα να αρχίσει να πηγαίνει σιγά σιγά εκεί που πραγματικά αξίζει.  Το είπα και πέρσι, το λέω και φέτος σαν αντίπαλός, ο Ιωνικός δεν αξίζει να είναι σ’ αυτές τις κατηγορίες όπως και το Περιστέρι το ίδιο. Ένιωσα καλά. Είδα ανθρώπους που πραγματικά μ’ αγαπάνε κι εγώ έχω καλές αναμνήσεις από εδώ. Δεν έχω κάτι με την Ομάδα».

-Ο κόσμος στο τέλος έδειξε να το εκτιμά. Στο τέλος φώναξε και το όνομά σου. Εκεί πως ένιωσες;

-«Αυτό είναι ότι καλύτερο για έναν αθλητή. Να φωνάζουν οι αντίπαλοι το όνομά σου και να σε αναγνωρίζουν..
Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

-Όσον αφορά τη δική σου απόδοση. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι (14π. με 2 τριπ.), έτσι κι εδώ, πήγες αρκετά καλά (23π. με 5 τριπ.). Γενικότερα πως ένιωσες αν και φαντάζομαι ότι την ώρα του αγώνα, τα συναισθήματα είχαν καταλαγιάσει.

«Επειδή είμαι σε μια ομάδα που προσφέρει σε όλους μας ότι καλύτερο μπορεί και η οργάνωση είναι επιπέδου Α1, εγώ πρέπει να τιμώ και τα χρήματα που μου δίνουν και πάνω απ’ όλα τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε το Περιστέρι να καταφέρει να σωθεί και να είναι και του χρόνου στη Β’ Εθνική».

-Είδες τον Ιωνικό στον Α’ Γύρο, είδες τον Ιωνικό και τώρα. Έχεις παίξει παράλληλα κόντρα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Πως σου φαίνεται λοιπόν ο Ιωνικός ως σύνολο, ως προς τη δυναμική του;

«Εγώ πιστεύω ότι ο Εθνικός κι ο Ιωνικός θα είναι στις 2 πρώτες θέσεις. Δεν μπορώ να πω σειρά. Νομίζω είναι οι δύο καλύτερες ομάδες».

-Και κλείνοντας..

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τη διοίκηση και τους φιλάθλους του Ιωνικού»