Βρέθηκε ο αντι-Μίλοβιτς

Στο πρόσωπο του Ντούσαν Βιρίγιεβιτς βρήκε ο Νίκος Βετούλας τον αντι-Μίλοβιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ απασχολεί τον Απόλλωνα ως μια από τις δυο θέσεις των κοινοτικών για τη νέα περίοδο, αρκεί φυσικά κι εδώ να υπάρξει οικονομική συμφωνία.

Ο Βιρίγιεβιτς καλύπτει τις θέσεις «4» και «5» ενώ τη περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Συρία. Η διοίκηση του

 

Απόλλωνα για τη συγκεκριμένη προσθήκη δεν θέλει να δώσει πάνω από 18.000 ευρώ, κάτι που μένει να φανεί αν θα  υιοθετηθεί και από την πλευρά του αθλητή.

Κάλυψη με «Φροντίδα Υγείας»

Ανακοινώθηκε κι επίσημα ότι και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2011-2012 θα συνεχιστεί η κάλυψη των αθλητών/αθλητριών των αγωνιστικών ομάδων του Απόλλωνα από το διαγνωστικό κέντρο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ» – ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ επί της οδού Αγ. Ανδρέου 66 στην Πάτρα.

Προγραμματίζεται επίσης και η παροχή των υπηρεσιών της «ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ» για τα μέλη του Συλλόγου αλλά και τους μικρούς αθλητές των ομάδων μας και τις οικογένειές τους.

Επίσης θα προσφέρεται σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του συλλόγου, κάρτα πρόσθετων παροχών του διαγνωστικού κέντρου μεταξύ των οποίων θα είναι και μεγάλη έκπτωση (25%) στις τιμές όλων των εξετάσεων που εκτελούνται στο διαγνωστικό κέντρο.

Ο Απόλλων εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση της «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ» όχι μόνο για την ανανέωση αλλά και την επέκταση του επιπέδου της παροχής υπηρεσιών προς το σύλλογο.